Χρίστος Αντωνιάδης: Η πρώτη δημοσίευση του τραγουδιστή με τα δίδυμα

Χρίστος Αντωνιάδης: Η πρώτη δημοσίευση του τραγουδιστή με τα δίδυμα

«Η σημαντικότερη στιγμή της ζωής μας» τόνισε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του στο Instagram 

Adoniadhs__1_
Ο Χρίστος Αντωνιάδης εδώ και λίγες ημέρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η σύντροφός του, Αφροδίτη Τσώνου, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους.

Μετά από πολλές δυσκολίες, το ερωτευμένο ζευγάρι κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια. Μάλιστα, ο Χρίστος Αντωνιάδης δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, δύο φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, μία με την σύζυγό του και μια των νεογέννητων παιδιών του θέλοντας να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

 «ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τον γιατρό μας Δημήτρη Γιακουμακο, αλλά και όλο το προσωπικό για την πολύτιμη βοήθεια του στην σημαντικότερη στιγμή της ζωής μας. Σε ευχαριστώ αγάπη μου για τα παλικάρια μας» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής του. 

Christos_Adoniadhs
Κλείσιμο
O τραγουδιστής έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day: «Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Είναι δύο παίδαροι, 2.700 κιλά το κάθε μωρό περίπου και γύρω στους 50 πόντους. Όταν είδαμε πρώτη φορά τα μωρά κλάψαμε, είναι αυθόρμητο το συναίσθημα και δεν μπορείς να το αποφύγεις, όσο και να θες, αλλά γιατί να θες; Δεν ήθελα να είμαι ψύχραιμος, ήθελα να είμαι αληθινός. Και κλάψαμε και χαρήκαμε και πλέον…. χορεύουμε κιόλας» είπε αρχικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Η σύζυγός μου γέννησε με καισαρική. Υπήρχε το ραντεβού εδώ και μία εβδομάδα για τη γέννα. Έχουμε φτιάξει και το παιδικό δωμάτιο εδώ και μήνες» είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-col5njwc4og9)


Την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 12:25 το μεσημέρι ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Αφροδίτη Τσώνου, έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η σύζυγος του τραγουδιστή έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, με καισαρική. Τα δίδυμα αγοράκια γεννήθηκαν οκτώ μηνών και δύο ημερών.


Ειδήσεις σήμερα:

Σακίλ Ο' Νιλ: Απαιτεί από τα παιδιά του να αποδείξουν την αξία τους με σκληρή δουλειά


Έλον Μασκ: Ανακοίνωσε ότι θα στηρίξει τον Ρον Ντε Σάντις και όχι τον Τραμπ στις εκλογές του 2024


Βόλος: Νεκρός 25χρονος οδηγός μετά από σύγκρουση του ΙΧ του με αγριογούρουνο στις Μικροθήβες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης