Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου και ένα σχόλιο για την αποχώρησή της από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, οΓιώργος Λιάγκαςμίλησε για τις αποχωρήσεις που προκύπτουν από τις εκπομπές γενικότερα.
Ο παρουσιαστής έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς όλους, που θα μπορούσε να αναφέρεται και στην αποχώρηση της Δούκισσας Νομικούαπό το «Πρωινό». Ωστόσο, επέλεξε να μην κατονομάσει κάποιον και ανέφερε πως «καμιά φορά απλά δεν ταιριάζουν τα χνώτα των ανθρώπων».
«Όταν απομακρύνεται κάποιος από μια εκπομπή, δεν σημαίνει ότι έφυγε από αυτή με φασαρία. Έρχεται κάποιος σε μια εκπομπή, δεν ταιριάζουν τα χνώτα ρε παιδί μου, είτε η εκπομπή προς τον άνθρωπο, είτε ο άνθρωπος προς την εκπομπή. Δεν σημαίνει πως όποιος φεύγει, τσακώνεται», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnxdg707a0e1)
«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνεται τόσο μεγάλο θέμα. Μια αποχώρηση έχουμε μόνο από την τηλεόραση; Πολλοί έχουν φύγει από μια εκπομπή και καλά έκαναν, είτε γιατί δεν ταίριαζαν στην εκπομπή, είτε γιατί η εκπομπή δεν τους ταίριαζε. Δεν είναι κακό αυτό», δήλωσε.
Τέλος, πρόσθεσε πως «είναι φυσιολογικό αν κάποιος πιέζεται να προχωράει σε κάτι άλλο». «Είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο και σωστό όταν πιέζονται οι άνθρωποι, να προχωράνε στη ζωή. Δεν σημαίνει όμως, ότι πίσω από κάτι τόσο φυσιολογικό και καθημερινό, υπάρχει τσακωμός και φασαρία», είπε κλείνοντας.
Αυτά τα Χριστούγεννα απολαμβάνουμε στην ΕΟΝ πλούσιο κινηματογραφικό περιεχόμενο, μεγάλες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και το γιορτινό pop-up κανάλι NovaChristmas – Δες πώς μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση εντελώς δωρεάν για ένα μήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.