Πάρης Καραγιαννόπουλος: Η αποκάλυψη για τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση και το «Μαγκάβα Τουτ»

Πάρης Καραγιαννόπουλος: Η αποκάλυψη για τη συνεργασία του με την Άννα Βίσση και το «Μαγκάβα Τουτ»

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του τραγουδιστή

magava-tout-vissi
Ο Πάρης Καραγιαννόπουλος εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Super Κατερίνα», 24 χρόνια μετά το επιτυχημένο ντουέτο του με την Άννα Βίσση με τίτλο «Μαγκάβα Τουτ». 

Πιο συγκεκριμένα ήταν το 1998, όταν ο Νίκος Καρβέλας είχε γράψει στην Άννα Βίσση το κομμάτι  για τον δίσκο «Αντίδοτο», το βίντεο κλιπ του οποίου είχε γυριστεί στη Σαντορίνη. 
Anna Vissi - Magava Tout

Ο Πάρης Καραγιαννόπουλος μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Alpha για τη ζωή του σήμερα, αλλά και για όσα θυμάται από τη συνεργασία του δίπλα στην τραγουδίστρια και τον Νίκο Καρβέλα.

«Είχα ξεκινήσει από τους “Ψίθυρους καρδιάς” και μέσα από τη γνωριμία με τον Απόστολο Γκλέτσο. Με πήγε στην Βίσση και εκεί είδα τον Καρβέλα. Μου λέει πες μας ένα τραγούδι και του λέω ένα τσιγγάνικο – ισπανικό. Εσύ μου λέει η Βίσση θα εμφανίζεσαι μαζί μου στα μαγαζιά από φέτος θα έχουμε μαζί ένα ντουέτο» ανέφερε για την γνωριμία του με την Άννα Βίσση.

«Εκείνη την εποχή ο Νίκος Καρβέλας μου είχε πει να μην “πουλήσω” τους ανθρώπους που με βοηθάνε. Αυτό το κράτησα. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ με την Άννα Βίσση, απλά τελείωσε η συνεργασία μας. Έχουμε καμιά δεκαετία να μιλήσουμε» πρόσθεσε ο Πάρης Καραγιαννόπουλος.  

Όσον αφορά στο πραγματικό του όνομα ο τραγουδιστής αποκάλυψε:  «Πάρη με βάφτισε η Άννα Βίσση είναι καλλιτεχνικό. Χρήστος είναι το δικό μου όνομα. Το Πάρης είναι το όνομα του πατέρα μου».

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Πάρης Καραγιαννόπουλος τόνισε πως θα συνεχίσει να κυνηγά τα όνειρά του, αφού αυτή την περίοδο κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι.

Δείτε το βίντεο 

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnvpxpin6txd)


Ειδήσεις σήμερα:

Η απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης ως νομικό γεγονός


Η «κόκκινη γραμμή» Μητσοτάκη με τη διαγραφή Πάτση και το νέο μοντέλο διαχείρισης κρίσεων


Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Το πρωί στα δικαστήρια Ηρακλείου η 38χρονη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης