Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Το πρωί στα δικαστήρια Ηρακλείου η 38χρονη

Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Το πρωί στα δικαστήρια Ηρακλείου η 38χρονη

«Δεν είχε σχεδιάσει τίποτα» υποστήριξε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας - Αρνείται ότι έστελνε «ροζ» φωτογραφίες στον αδερφό του θύματος

vitrioli-kriti
Παραδόθηκε αργά το απόγευμα της Τρίτης, 25 Οκτωβρίου στις Αρχές της Κρήτης η 38χρονη που κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά του συζύγου της καθώς του επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε δωμάτιο ξενοδοχείου. Η κατηγορούμενη θα μεταβεί στα Δικαστήρια Ηρακλείου σήμερα, μαζί με τον δικηγόρο της, προκειμένου να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί, την ερχόμενη Δευτέρα. Σε βάρος της γυναίκας, η οποία παρέμενε ασύλληπτη για τρεις ημέρες, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, ενώ σε βάρος της ο εισαγγελέας έχει ασκήσει κακουργηματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση

Η γυναίκα έφτασε στο αστυνομικό μέγαρο χθες λίγο μετά τις 19:00 συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της Απόστολο Λύτρα. Εκεί εκτελέστηκε το ένταλμα που εκκρεμούσε σε βάρος της και ακολούθως συνελήφθη. Τις τελευταίες ώρες, βρισκόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, σε διαρκή επικοινωνία με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου, προκειμένου να διασφαλίσει την παράδοσή της, φοβούμενη, όπως έχει υποστηρίξει, για τη σωματική της ακεραιότητα.

Στις πρώτες της κουβέντες στους αστυνομικούς είπε ότι δεν είχε παραδοθεί τόσες μέρες καθώς περίμενε τον δικηγόρο της.

«Καμία σχέση με βιτριόλι» δεν είχε το καυστικό υγρό που πέταξε η 38χρονη γυναίκα στον εν διαστάσει σύζυγό της, τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε ξενοδοχείο, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Αυτό ανέφερε, μεταξύ άλλων, μιλώντας σε δημοσιογράφους, ελάχιστα μετά την παράδοση της εντολέως του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, ο δικηγόρος κ. Απόστολος Λύτρας.

Κλείσιμο
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης της 38χρονης συλληφθείσας – πλέον - Κρητικιάς, «η παράδοση είχε προγραμματιστεί. Χθες (σ.σ Δευτέρα) εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης. Εννοείται ότι είχαμε ενημερώσει τις Αρχές ότι θα παραδοθεί». «Ο σύζυγός της έχει βαρύ ποινικό παρελθόν και φοβάται πολύ», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Το μόνο που μας έχει μεταφέρει είναι ότι έχουν ακουστεί πάντως αρκετά πράγματα τα οποία δεν στέκουν με την πραγματικότητα», ανέφερε ακόμη ο κ. Λύτρας, ο οποίος συμπλήρωσε ότι «από αυτό που μας είπε (σ.σ. προφανώς η 38χρονη), μιλάμε για μία ελάχιστη ποσότητα (σ.σ. εννοεί του καυστικού υγρού). Είναι ένα καθαριστικό. Ουσιαστικά καμία σχέση με βιτριόλι που έχει ακουστεί. Ένα καθαριστικό είναι και τίποτα παραπάνω».

Ηράκλειο: Δήλωση των δικηγόρων της 38χρονης


Ο κ. Λύτρας έκανε ακόμη λόγο για «μία κακοποιημένη γυναίκα. Από τα λεγόμενά της, έχει δεχθεί αρκετές φορές ξυλοδαρμούς από τον σύζυγό της. Μάλιστα την ημέρα που υπήρχε το ραντεβού στο ξενοδοχείο... Δυστυχώς δεν θέλω ακόμα να το πω γιατί ακόμα δεν έχει... (...) θα το αναφέρει η ίδια, είναι κάτι πάντως πάρα πολύ σοβαρό».

«Δεν ξέρω πραγματικά τι ζημιά έχει προκληθεί. Εγώ αυτό που γνωρίζω είναι ότι μιλάμε για ένα καθαριστικό. Καταρχάς αυτό νομίζω ότι θα αποδειχθεί. Θα γίνει έλεγχος του υγρού και θα φανούν (...) Θα φανεί δηλαδή περί τίνος πρόκειται» πρόσθεσε ακόμη στις δηλώσεις του ο κ. Λύτρας.

Από την πλευρά του ο Μάνος Δρακωνάκης, συνήγορος της 38χρονης ανέφερε πως η συγκεκριμένη γυναίκα «δεν έχει απασχολήσει τις αρχές, ούτε καν της έχει κοπεί κάποια κλήση» ενώ αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Όπως εξήγησε το πρωί της Τρίτης (25/10) ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αλέξης Κούγιας, βάσει της δίωξης η 38χρονη αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 15 ετών με τον ίδιο να καταγγέλλει, επίσης, ότι «μου μετέφεραν ότι υπήρξε προσπάθεια για να υπάρξει διαβιβαστικό για απλή σωματική βλάβη που είναι πλημμέλημα».


Τι αναμένεται να καταθέσει η 38χρονη

Η 38χρονη, όπως ήδη έχει δηλώσει, έχει ομολογήσει την πράξη της λέγοντας πως «θόλωσα και του έριξα το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό» επειδή ανέφερε πως ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς τόσο από τον 36χρονο όσο και από τον αδερφό του.

Μάλιστα, αναμένεται να καταθέσει στις αρχές ότι δέχεται απειλές για την ζωή της ενώ θα παραδώσει ηχογραφημένες συνομιλίες και θα ζητήσει την προστασία τους.

Εντύπωση ωστόσο προκαλεί, ότι ο πατέρας της, με δηλώσεις του, στέκεται στο πλευρό του εν διαστάσει συζύγου της και θύμα της 36χρονης λέγοντας πως «η κόρη μου λέει ψέματα, δεν κακοποιήθηκε από τον σύζυγο της».


«Με απειλούσε, με χτυπούσε - Μόνο εγώ ξέρω γιατί του έριξα βιτριόλι», είχε αναφέρει η 38χρονη στο protothema.gr

Η 38χρονή μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στο protothema.gr είχε αποκαλύψει ότι είχε σκοπό να παραδοθεί, δίνοντας παράλληλα τη δική της εκδοχή για τους λόγους που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον σύντροφό της.

Στην ερώτηση για το ποιο ήταν το κίνητρο που την οδήγησε στην επίθεση με βιτριόλι κατά του πρώην συντρόφου της, η 38χρονη, είχε απαντήσει: « Το κίνητρο είναι δικό μου και ξέρω καλύτερα από τους συγγενείς του. Ο σύντροφος μου με απειλούσε πως αν θέλω να κάνω σχέση μετά απ’ αυτόν, θα πρέπει να περάσει καιρός για να συμβεί αυτό. Έλεγε πως εκείνος θα κάθεται στο κλαμπ στο οποίο εργάζεται σαν να μην τρέχει τίποτα, λες και κάνει κουμάντο στον κόσμο ολόκληρο»

«Ήταν μπροστά μάρτυρες όταν μου έλεγε πως θα με σκοτώσουν οι άνθρωποι του αν τολμήσω να προχωρήσω στη ζωή μου. Ότι αυτός θα παντρευτεί και θα κάνει παιδιά ενώ εγώ θα πεθάνω. Αυτές ήταν οι κουβέντες του. Μόνο απειλές, ξυλοδαρμούς και βία έχω ζήσει στα χέρια του», ανέφερε.

Στην ερώτηση, εάν έχει προχωρήσει σε καταγγελίες για όσα ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί, η 38χρονη απάντησε: « Έχω κάνει μήνυση στον αδερφό του τον περασμένο Αύγουστο για ενδοοικογενειακή βία. Ένας άλλος αδερφός του με έδειρε αλλά δεν έκανα μήνυση ποτέ. Η οικογένεια του δεν με ήθελε με τίποτα. Ήθελαν να μας χωρίσουν. Έτσι αυτός συμφώνησε να χωρίσουμε σε έναν καυγά που τον έδιωξα από το σπίτι μου, αλλά μου είπε να μην έχω ζωή. Να είμαι είτε μόνη μου, είτε με τον πρώην σύζυγο μου. Δεν δεχόταν άλλο σενάριο».

Η 38χρονη επισημαίνει ότι συνάντησε 4 φορές τον 36χρονο στο ξενοδοχείο όπου έγινε η επίθεση με το βιτριόλι, μέσα σε διάστημα ενάμιση μήνα. «Δεν ήταν μια φορά, όπως γράφουν αλλά τέσσερις φορές. Αυτό κάτι λέει». «Συμφώνησε να χωρίσουμε μετά τον καυγά επειδή δεν με ήθελε η οικογένεια του όμως με όρους να είμαι μόνη αλλιώς θα με σκοτώσει», καταλήγει.


Αρνείται ότι έστελνε «ροζ» φωτογραφίες στον αδερφό του θύματος

Νωρίτερα, το οικογενειακό του 36χρονου έκανε λόγο για «ροζ» φωτογραφίες της κοπέλας στον αδερφό του θύματος. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, δεν δίστασε να τον προσκαλέσει και σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, εκτιμώντας ότι δεν επέλεξε καθόλου τυχαία τον συγκεκριμένο άνδρα, καθώς τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό της από τον 36χρονο. Και όπως εκτιμά ο ίδιος, δεν αποκλείεται η 38χρονη να το έκανε αυτό για να συναντηθεί μαζί του και να του επιτεθεί.

Την ίδια ώρα, η 38χρονη αρνείται ότι συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο.


kaystiko_ygro_kriti_mesa2
kaystiko_ygro_kriti_mesa3
kaystiko_ygro_kriti_mesa


Τι λένε οι φίλοι του θύματος

Συγγενείς και πρώην συγκρατούμενοι του 36χρονου με τους οποίους επικοινώνησε το protothema.gr, δίνουν μια άλλη διαστάση σε ό,τι αφορά στο κίνητρο που «όπλισε» το χέρι της 36χρονης πρώην συζύγου του θύματος, η οποία έριξε στο πρόσωπο του ένα μείγμα νιτρικού οξέως με βιτριόλι.

Σύμφωνα με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του 36χρονου, η γνωριμία του ζευγαριού ήταν σύντομη και αναπτύχθηκε μέσω Facebook. «Πρόκειται για γνωριμία ενός χρόνου που όμως ξεκίνησε από το Facebook με μηνύματα που αντάλλασσαν τον καιρό που ο 36χρονος ήταν μέσα στη φυλακή» αναφέρει στο protothema.gr πρώην συγκρατούμενος του 36χρονου. Και συνεχίζει: «Εκείνος ήθελε να σπάσει τη μοναξιά της φυλακής, εκείνη προερχόταν από δύο γάμους από τους οποίους απέκτησε δύο παιδιά και έψαχνε τον επόμενο σύντροφο της», προσθέτει. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται το ζευγάρι ανέπτυξε την σχέση του μέσω μηνυμάτων φτάνοντας στο σημείο να παντρευτούν με πολιτικό γάμο μέσα στη φυλακή ώστε εκείνη να αποκτήσει το δικαίωμα να τον βλέπει στα επισκεπτήρια ως συγγενής Α' βαθμού.

Στις αρχές της σχέσης τους, η 38χρονη ερχόταν στη φυλακή μαζί με την αδερφή του θύματος, η οποία ήταν και το πρόσωπο που τους είχε γνωρίσει. Οι δύο γυναίκες διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.

Μετά την αποφυλάκιση του 36χρονου ξεκίνησαν και τα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι. Οι δυο τους είχαν έντονες αντιπαραθέσεις για διάφορους λόγους με αποκορύφωμα ένα επεισόδιο σε δημόσιο χώρο πριν από περίπου τρεις μήνες. Είχαν ανταλλάξει βαριές κουβέντες για άγνωστη αιτία. Σύμφωνα με πρόσωπα από το περιβάλλον του 36χρονου, η κατάσταση ξέφυγε εκτός ελέγχου από τη στιγμή που της ανακοίνωσε ότι θέλει να χωρίσουν. Εκείνη αντέδρασε, δεν το δέχτηκε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εκρηκτικό κλίμα ανάμεσα τους. Τα ίδια πρόσωπα ισχυρίζονται ότι η 38χρονη δεν μπορούσε να δεχθεί την απόφαση του συντρόφου της, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τον απειλεί ότι θα του κάνει ζημιά σε περίπτωση που χωρίσουν. Εκείνη υποστηρίζει από την πλευρά της ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον 36χρονο και πως είχε δεχθεί απειλές για την ζωή της από συγγενείς του. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η δράστης της επίθεσης με το βιτριόλι προτίθεται να παραδοθεί στην αστυνομία της αμέσως προσεχείς ώρες. Ωστόσο η αστυνομία εξακολουθεί να την αναζητά, με τις έρευνες να επικεντρώνονται σε σημεία που ενδεχομένως μπορεί να κρύβεται.


Στο Θριάσιο νοσοκομείο ο 36χρονος – Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του

Στο Θριάσιο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 36χρονος άνδρας που έπεσε θύμα επίθεσης με καυστικό υγρό από την εν διαστάσει σύζυγό του στην Κρήτη. Χθες, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επέμβαση για την αντιμετώπιση των εγκαυμάτων στο πρόσωπο και το σώμα του.

Σύμφωνα με το Star, η πολύωρη χειρουργική επέμβαση τελείωσε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα της Τρίτης και σύμφωνα με την ενημέρωση της κυρίας Καλοφώνου όλα πήγαν καλά.

Όσον αφορά το μάτι του, που κινδυνεύει να χαθεί, υπάρχει μια στάση αναμονής από τους γιατρούς. Πρώτα πρέπει να κλείσει η πληγή, ώστε στη συνέχεια να επέμβει ο εξειδικευμένος καθηγητής οφθαλμολογίας, που έχει αναλάβει.

«Έχει ένα σοβαρό έγκαυμα στην αριστερή πλευρά του προσώπου του. Κινδυνεύει το παλικάρι να απωλέσει τελείως την όρασή του από το αριστερό μάτι, γιατί τα εγκαύματα αυτά δίνουν σε απώτερο χρόνο τις σοβαρές επιπλοκές που κάνουν» εξήγησε ο καθηγητής οφθαλμολογίας, Γιώργος Κυμιώνης, που εξέτασε τον 36χρονο.

Η διαδρομή μετά την επίθεση

Κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει την 38χρονη να βγαίνει από το ξενοδοχείο όπου σημειώθηκε η επίθεση με το καυστικό υγρό, να κατευθύνεται αρχικά προς τη Δουκός Μποφόρ. Στη συνέχεια, ωστόσο, η γυναίκα εμφανίζεται να περνά ξανά μπροστά από το ξενοδοχείο και να κατευθύνεται προς την αντίθετη κατεύθυνση, προς τον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου. Η 38χρονη «κατεβαίνει» την 25ης Αυγούστου προς τη θάλασσα. Εκεί, στην πλατεία 18 Άγγλων, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι η γυναίκα έστριψε και κατευθύνθηκε δεξιά, δηλαδή προς την περιοχή των ΚΤΕΛ.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι Αρχές θεωρούν εξαιρετικά πιθανό το ενδεχόμενο η 38χρονη είτε να παραλήφθηκε από κάποιο άτομο, είτε να πήρε από εκεί το όχημά της και στη συνέχεια να τράπηκε σε φυγή, αποφεύγοντας, ωστόσο, να διασχίσει το κέντρο της πόλης, προφανώς υπό τον φόβο των Αρχών. Πάντως, θεωρείται εξαιρετικά πιθανό να διαπιστωθεί - μέσω των τηλεφωνικών της συνδέσεων - αν κάποιο άτομο την παρέλαβε από εκείνο το σημείο ή αν διέφυγε μόνη της.

Όπως και να έχει, το αυτοκίνητο της 38χρονης εντοπίστηκε μερικές ώρες μετά την πράξη της επί της οδού Θερίσου. Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση το όχημα, προκειμένου να εξαντληθούν οι πιθανότητες εμφάνισης της ίδιας της κατηγορούμενης, ή κάποιου ατόμου από το περιβάλλον της, για να μετακινήσει το επίμαχο όχημα. Κάτι τέτοιο, πάντως, δε συνέβη ποτέ, καθώς ουδείς φέρεται να προσέγγισε το αυτοκίνητο, το οποίο παρέμεινε ακίνητο στη θέση που το εντόπισαν οι αστυνομικοί.



w-photo-0002
w-photo-0003



Με βαρύ ποινικό παρελθόν ο 36χρονος που δέχθηκε την επίθεση

Ο 36χρονος είχε συλληφθεί το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιουνίου 2015, όταν μαζί με έναν συνομήλικό του από τα Ζωνιανά και έναν Αρμένιο είχαν εισβάλει φορώντας κουκούλες και κρατώντας Καλάσνικοφ στο ξενοδοχείο Creta Marris της Χερσονήσου και πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, στην προσπάθειά τους να ληστέψουν ένα κοσμηματοπωλείο. Την ώρα εκείνη, ήταν σε εξέλιξη πάρτι μαθητών Λυκείου στο μπαρ του ξενοδοχείου και συνέδριο καρδιολόγων σε μια αίθουσα του ξενοδοχείου, όπου κυκλοφορούσαν εκατοντάδες τουρίστες!

Ακολούθησαν συγκλονιστικές σκηνές με τον κόσμο να πανικοβάλλεται και να τρέχει να προστατευθεί, καθώς υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ των αστυνομικών που έφτασαν άμεσα, καθώς παρακολουθούσαν από καιρό τους δράστες που ήταν ύποπτοι για την διάπραξη άλλων σοβαρών ένοπλων ληστειών σε Μάλια και Ηράκλειο. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν και οι τρεις ληστές, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ.

Ο Γ.Μ., ο οποίος ήταν τότε φυγόδικος, υπέστη κάταγμα στο μηρό από τα πυρά των αστυνομικών, αλλά παρουσίασε ακατάσχετη αιμορραγία και οι γιατροί του κατέβαλαν προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο δεύτερος Έλληνας, που φέρεται ως επικεφαλής της σπείρας των κακοποιών, τραυματίστηκε βαριά στο μέτωπο και έμεινε για χρόνια σε μη αναστρέψιμο κώμα, με αποτέλεσμα να ανασταλεί η ποινική διαδικασία σε βάρος του. Ο Αρμένιος είχε τραυματιστεί ελαφρά στον ώμο. Ελαφρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ένας υπάλληλος του κοσμηματοπωλείου, τον οποίο οι ληστές χτύπησαν με κοντάκι του καλάσνικοφ επειδή πρόλαβε να ενεργοποιήσει το σύστημα συναγερμού και στη συνέχεια τον πήραν όμηρο ως το κλεμμένο αυτοκίνητο με το οποίο επιχείρησαν να διαφύγουν!

w-photo-0001
w-photo-0004


Στο πρωτόδικο δικαστήριο, το 2016, ο Αρμένιος είχε καταδικαστεί σε ποινή 104 ετών και ο Έλληνας σε 89 έτη. Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης έκρινε τον 37χρονο Αρμένιο ένοχο για έξι ληστείες και μία απόπειρα και για τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας κατά αστυνομικών και τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 56 ετών και τεσσάρων μηνών κατά συγχώνευση. Ο 33χρονος ΓΜ κρίθηκε ένοχος για πέντε ληστείες, μία απόπειρα ληστείας, εμπρησμό και διακεκριμένες κλοπές και καταδικάστηκε σε ποινή 38 ετών, ενώ αθωώθηκε μια γυναίκα από την Βουλγαρία που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε φυλάκιση δυο ετών για υπόθαλψη εγκληματία.

Η τριμελής συμμορία είχε διαπράξει σωρεία από ένοπλες ληστείες από το 2012 ως το 2015, με κυριότερη την απόπειρα στο κοσμηματοπωλείο στο Creta Maris.

1η Αυγούστου 2012: Οι κακοποιοί εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο ενός 45χρονου μέσα σε ξενοδοχειακή μονάδα στον Δήμο Χερσονήσου και με την απειλή όπλων και άσκησης σωματικής βίας, άρπαξαν κοσμήματα αξίας 300.000 ευρώ. Στη συνέχεια διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο είχαν κλέψει τρεις μέρες πριν από το Ηράκλειο και του έβαλαν φωτιά.

9 Ιουνίου 2014: Με την απειλή όπλων και τη χρήση σωματικής βίας, οι δράστες λήστεψαν το κοσμηματοπωλείο ενός 38χρονου στον Δήμο Μαλεβιζίου και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 400.000 ευρώ. Στη συνέχεια, διέφυγαν με Ι.Χ. φορτηγό το οποίο είχαν κλέψει δέκα ημέρες πριν από το Ηράκλειο και το πυρπόλησαν, ενώ κατά τη διαφυγή τους μετά την ληστεία έκλεψαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, στο οποίο επίσης έβαλαν φωτιά.

12 Φεβρουαρίου 2015: Οι κακοποιοί προσπάθησαν να ληστέψουν άλλο ένα κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας 47χρονου στην πόλη του Ηρακλείου με την απειλή δύο Καλάσνικοφ και ενός πυροβόλου όπλου, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια, εισέβαλαν σε ένα σούπερ μάρκετ και έκλεψαν 5.800 ευρώ με την απειλή όπλων και την χρήση βίας.

12 Φεβρουαρίου 2015: Την ίδια ημέρα, οι τρεις ληστές εισέβαλαν σε άλλο ένα σούπερ μάρκετ στο Γάζι Ηρακλείου και με την απειλή όπλων έκλεψαν 7.800 ευρώ, ενώ το ίδιο βράδυ "χτύπησαν" ένα βενζινάδικο στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, άρπαξαν 610 ευρώ και διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο είχαν κλέψει λίγες ημέρες πριν και του έβαλαν φωτιά

3 Απριλίου 2015: Οι ληστές εισέβαλαν στο κοσμηματοπωλείο ιδιοκτησίας ενός 43χρονου και μιας 41χρονης σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου και με την απειλή όπλων έκλεψαν κοσμήματα και μετρητά συνολικής αξίας 100.070 ευρώ, ενώ μετά τη διαφυγή τους έβαλαν στο Ι.Χ. φορτηγό το οποίο είχαν κλέψει την ίδια ημέρα για τη ληστεία.

5 Μαΐου 2015: Δύο από τους τρεις δράστες, αποπειράθηκαν να εισβάλλουν σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Αμμουδάρας στο Ηράκλειο, όμως έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή με Ι.Χ. φορτηγό το οποίο είχαν κλέψει από αγροτική τοποθεσία στο δήμου Ηρακλείου και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά.




Ειδήσεις σήμερα:

Διεγράφη από τη ΝΔ ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης

«Δεν έτρεχα, δεν ήπια, δεν κατάλαβα ότι παρέσυρα κάποιον», λέει ο Ρομά που σκότωσε τη 15χρονη

Σέβομαι τους ευρωπαϊκούς κανόνες αλλά έχουμε απαιτήσεις από τις Βρυξέλλες, λέει η Μελόνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης