Για τον Fipster, τον YouTuber που βρίσκεται στο Asia Express μίλησε ο Νίκος Μουτσινάς με χιουμοριστική διάθεση.
Ο παρουσιαστής θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» τα όσα γίνονται στο ριάλιτι, μέσα από τη στήλη της Χρυσής Τηλεόρασης.
Αφού προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το παιχνίδι, ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μία αναφορά στον πρώην συνεργάτη και φίλο του, ο οποίος μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο διαγωνίζονται στο ταξιδιωτικό παιχνίδι.
«Να είμαστε σωστοί… Εμείς όσο τον ξέραμε τον Fipster δεν ήταν έτσι. Τον χάλασαν στο Star. Να το πούμε και αυτό… Είναι σωστό που οι άλλοι έχουν περάσει τόσο καιρό εκεί και είναι ταλαιπωρημένοι και ξαφνικά μπαίνει ο Γιάννης με τον συμπαίκτη; Δεν είναι σωστό. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην τηλεόραση» τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.