Ο Ντίνος από τον «Παράδεισο των κυριών» και ο Στρατής από το «Αυτή η νύχτα μένει» δίνουν... ρέστα - Δείτε το βίντεο
Από τα ‘60s στα ‘80s και μέχρι σήμερα το ζεϊμπέκικο μιλά πάντα στις καρδιές μας.
Απόψε οι σειρές του Alphaχορεύουν στους ρυθμούς του ζεϊμπέκικου, του χορού που εκφράζει καημό, πόνο και λεβεντιά και ο Ντίνος με τον Στρατή δίνουν… ρέστα.
«Ο Παράδεισος των κυριών». Ο Ντίνος απελπισμένος απ’ τα λόγια της Αμαλίας χορεύει ζεϊμπέκικο, σε μια ταβέρνα, και προσπαθεί να βγάλει απ’ το μυαλό του τη φράση «Δεν θέλω να σε ξαναδώ στα μάτια μου».
«Αυτή η νύχτα μένει» και ο Στρατής πληγωμένος και χαμένος στα σκοτάδια του, ανεβαίνει στην πίστα του «Ονείρου» και χορεύει ένα βαρύ ζεϊμπέκικο ενώ η Ζέτα τραγουδά «Εγώ είμαι ένα παλιόπαιδο» και τα λουλούδια πέφτουν βροχή.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.