Η «ασέλγεια» της τηλεόρασης και ο τηλεοπτικός πόθος της Ιωάννας

Η «ασέλγεια» της τηλεόρασης και ο τηλεοπτικός πόθος της Ιωάννας

Αλλο ένα έγκλημα έρχεται να γεμίσει με «πεφτοσυννεφάκηδες» την τηλεόραση

maleskou12
Το να στήνεις κάμερες έξω από το σπίτι του παιδιού δεν είναι δημοσιογραφία. Είναι αχαρακτήριστο και ντροπή. Τηλεοπτικά κοράκια που μυρίστηκαν αίμα και έσπευσαν για να ανεβάσουν και πάλι τα νούμερα, όπως έκαναν και με την προηγούμενη υπόθεση της Πάτρας. Η ΕΣΗΕΑ εξέδωσε ανακοίνωση. Το ΕΣΡ; Όλα καλά; Παρακολουθεί όσα γίνονται; Μπράβο, μπράβο. Θα δούνε πολλά τα μάτια μας με την υπόθεση της 12χρονης. Όταν τα βλέπουμε στις τηλεοράσεις μας σοκάρουν. Όταν τα βλέπουμε στις διπλανές πόρτες τα προσπερνάμε. Πού να μπλέκουμε τώρα… Το τι θα γίνει πάλι στην ψυχαγωγία το ξέρετε. Μην τα λέμε πάλι…

Η εκπομπή με τον τίτλο που πραγματικά αρνούμαι και να γράψω και την παρουσιάζουν οι Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά έχει ένα πρόβλημα. Αναλώθηκε να βρει έναν πρωτότυπο αλλά μακρόσυρτο και κουραστικό τίτλο ενώ τον είχε έτοιμο: «Αταίριαστοι». Θα μου πεις είναι τα παλικάρια μας Ντσούνος και Κούτρας που το κατοχύρωσαν. Αλλά θα μπορούσαν να πρωτοτυπήσουν βαφτίζοντας την δική τους «Αταίριαστοι την μεσημβρίαν». Πιο εύκολο. Ο Φώτης «το έχει», είναι απίθανος, εξαιρετικός παρουσιαστής με πηγαίο χιούμορ, που τσαλακώνεται ευχάριστα και γνωρίζει καλά αυτό το είδος εκπομπής. Η Τζένη Μελιτά δεν ταιριάζει με αυτό το στυλ, δεν έχει συγκεκριμένη ταυτότητα στην παρουσίαση και δεν μπορεί να ακολουθήσει στα χιουμοριστικά ακροβατικά. Το περιεχόμενο αξιοπρεπές και η σκαλέτα «δροσερή» και διαφορετική.
fotis_sergoulopoulos892

Η Ιωάννα Μαλέσκου διαβάζω ότι δήλωσε πως της λείπει η τηλεόραση αλλά δεν είναι σίγουρη ότι λείπει σ’ εκείνην. Κανείς δεν λείπει κανενός, Ιωάννα. Ειδικά όταν προηγήθηκαν δύο χρόνια «δύσκολα». Αν το θες, προχώρα. Αν περιμένεις δημοσκόπηση, άστο. Σε δουλειά να βρισκόμαστε.
Maleskou

Το να μιλάς για την σχέση ενός ζευγαριού που μέχρι τώρα έχει δείξει ότι αγαπιέται και δεν έδωσε ποτέ δικαιώματα και να υπονοείς πως όλα είναι πιθανά, όπως και ο χωρισμός αποδεικνύει, πως τίποτα σε αυτό που πιστεύουμε για κάποια τηλεοπτικά πρόσωπα δεν θα αλλάξει. Δυστυχώς. Οι σειρές απόλυτες κυρίαρχες φέτος. Όχι ότι δεν το περιμέναμε. Αλλά Mega και Alpha πρέπει να το ευχαριστιούνται ιδιαιτέρως.

Κάτι γίνεται με το πάνελ της «Ελένης» φέτος… Κάτι δεν επιτρέπει τη περσινή καλή διάθεση. Η προσθήκη της Νάνσυς Νικολαΐδου πάντως ήταν εύστοχη και Ουγγαρέζος σταθερά «καλό χαρτί».

Κουίζ και προχωράμε: Ποια παρουσιάστρια που φέτος έμεινε εκτός μετά από χρόνια συζητά νέο κόνσεπτ ανατρεπτικό σε σχέση με ό,τι έχει κάνει;


Ειδήσεις σήμερα:

Η 12χρονη από τον Κολωνό αναγνώρισε 10 βιαστές από 0φωτογραφίες ταυτότητας

Πάρις Χίλτον: «Με “κρατούσαν κάτω” και με κακοποιούσαν σεξουαλικά στο σχολείο της Γιούτα»

Ξεκινά το μεγάλο «παζάρι» σούπερ μάρκετ - βιομηχάνων για το «καλάθι του νοικοκυριού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης