Μοντέλο πουλάει το κορμί της σε άντρες για να την αφήσουν έγκυο

Μοντέλο πουλάει το κορμί της σε άντρες για να την αφήσουν έγκυο

Η 33χρονη Έιμι Καπς σχεδιάζει να «παράγει μαζικά όμορφα μωρά με αγνώστους», καθώς πιστεύει ότι «ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν οι άνθρωποι ήταν πιο όμορφοι»

MOntelo
Μια έγκυος μοντέλο του «OnlyFans» αποκάλυψε ότι θέλει να «βγάλει στο σφυρί» το κορμί της και να το διαθέσει σε άνδρες, ώστε να την αφήσουν έγκυο για να αναπαραχθούν τα «όμορφα γονίδιά» της.

Η πρώην 33χρονη δασκάλα με το όνομα Έιμι Καπς από τη Βόρεια Καρολίνα, έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο όταν αποκάλυψε ότι έμεινε έγκυος από έναν πρώην μαθητή της, αφού κοιμήθηκε μαζί του σε μια νύχτα όπου οι δυο τους είχαν γίνει τύφλα στο μεθύσι.



Από τότε που μοιράστηκε την είδηση ότι περιμένει παιδί στο διαδίκτυο, η Ιnstagrammer, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, αποκάλυψε ότι πολλοί άλλοι άνδρες της «ζήτησαν να κάνει τα παιδιά τους» λόγω της ομορφιάς της.

Η ίδια σχεδιάζει να «παράγει μαζικά όμορφα μωρά με αγνώστους», καθώς πιστεύει ότι «ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν οι άνθρωποι ήταν πιο όμορφοι». Μάλιστα λέει ότι θέλει να κάνει έως και 25 παιδιά με διαφορετικούς άνδρες, οι οποίοι θα πρέπει να υποβάλλουν προσφορές για μια ευκαιρία να αποκτήσουν παιδί μαζί της.

Κλείσιμο


«Οι άνδρες μου ζητούν συνεχώς να κάνω τα μωρά τους», δήλωσε πρόσφατα η Καπς στο «NudePR.com».

«Πιστεύω ότι ο κόσμος θα ήταν καλύτερος αν οι άνθρωποι ήταν πιο όμορφοι και είχαν τα γονίδιά μου, γι' αυτό θέλω να γίνω παρένθετη μητέρα και να παράγω μαζικά όμορφα μωρά με αγνώστους. Δεν υπάρχει άσχημο μωρό, αλλά υπάρχουν άσχημοι γονείς», είπε χαρακτηριστικά.



Σκοπεύει να δημοπρατήσει τη μήτρα της
Η Έιμι εξήγησε ότι δεν θέλει να γεννήσει περισσότερες από 25 φορές και σκοπεύει να «δημοπρατήσει» τη μήτρα της στους ενδιαφερόμενους.

«Θέλω να κυοφορήσω πολλά μωρά, αλλά όχι περισσότερα από 25 συνολικά - αυτό θα ήταν το όριό μου, αλλά θα έμπαινε το νερό στο αυλάκι», είπε για να συνεχίσει: «Όταν τα παιδιά μεγαλώσουν, θα μπορούν να αποκτήσουν και αυτά όμορφα παιδιά και ο κύκλος θα συνεχιστεί. Με ιατρική παρέμβαση, θα μπορούσα ενδεχομένως να κάνω τετράδυμα κάποια στιγμή. Μου κάνουν συνεχώς προτάσεις να αποκτήσω παιδιά ανδρών, όχι μόνο ανύπαντρων αλλά και παντρεμένων».

Το μοντέλο πιστεύει ακράδαντα ότι δεν έχει σημασία το πώς μοιάζει ο πατέρας όταν πρόκειται να δημιουργήσει όμορφα μωρά, επειδή «τα γονίδιά της είναι τόσο ισχυρά, που θα υπερισχύσουν των κακών γονιδίων οποιουδήποτε άνδρα».

«Θα έπρεπε να βγάλω το σώμα μου σε δημοπρασία και να το προσφέρω. Δεν είμαι σίγουρη πόσα θα έβγαζα, αλλά δεν έχει να κάνει με την οικονομική παράμετρο, θέλω απλώς να κάνω τον κόσμο καλύτερο».



Και πρόσθεσε: «Δεν έχει σημασία αν ο άντρας είναι άσχημος, το μωρό θα είναι όμορφο αν είμαι εγώ η μητέρα του. Σίγουρα θα κληροδοτήσω τα πανέμορφα μάτια μου, τα μαλλιά μου, τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου μου, τον υψηλό μεταβολισμό και την ευφυΐα μου. Αν οι άνθρωποι φρόντιζαν πραγματικά τον εαυτό τους, γυμνάζονταν, σταματούσαν να τρώνε fast food και έπιναν περισσότερο νερό, ο κόσμος θα ήταν πολύ πιο ελεύθερος από άγχος. Θα υπήρχε ένα ταίρι για όλους και η αυτοπεποίθηση όλων θα ήταν σε υψηλό επίπεδο, με αποτέλεσμα να γίνονται καλύτερες επιλογές για την ανθρωπότητα».

Η Έιμι αυτοαποκαλείται «αντροχωρίστρα» και συχνά κάνει σχέσεις με παντρεμένους άνδρες και γυναίκες.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Έρχεται νέο επιδημικό κύμα - Τι εκτιμούν οι ειδικοί για την έντασή του

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά πορεία προς τον λαό - Ο Τσίπρας βγάζει στον δρόμο τα στελέχη του κόμματος


Ντέλλα Ρούνικ: Ντύνει τα αγάλματα με Oscar de la Renta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης