The Midnight Club: Η νέα σειρά του Netflix σημείωσε ρεκόρ Γκίνες

The Midnight Club: Η νέα σειρά του Netflix σημείωσε ρεκόρ Γκίνες

Πρόκειται για τη σειρά με τα περισσότερα jumpscares - Bασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1994, καθώς και σε άλλα έργα του Κρίστοφερ Πάικ

the-midnight-club
Η νέα σειρά τρόμου με τίτλο «The Midnight Club» είναι από σήμερα διαθέσιμη στο Netflix.

Από τη στιγμή της κυκλοφορορίας της, η σειρά κατάφερε να σπάσει κάθε ρεκόρ και να κατακτήσει τη θέση της μέσα στο Βιβλίο Γκίνες, καθώς πρόκειται για τη σειρά με τα περισσότερα jumpscares.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά περιλαμβάνει περίπου 21 jumpscares σε ένα μόνο επεισόδιο. Αν και ο δημιουργός της σειράς, Μάικ Φλάναγκαν έχει δηλώσει πως δεν είναι θαυμαστής των φθηνών jumpscares, αυτή τη φορά άλλαξε την τακτική του κι όπως όλα δείχνουν, του βγήκε σε καλό.



Το ρεκόρ πιστοποιήθηκε σπό τον εκπρόσωπο των Guinness World Records, Άντριου Γκλας και μένει μόνο να επισημοποιηθεί.

Κλείσιμο
Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, William Chris Sumpter, Aya Furukawa, Annarah Shephard και Sauriyan Sapkota, ενώ τους πλαισιώνουν επίσης, οι Zach Gilford, Matt Biedel, Samantha Sloyan, Iman Benson, Larsen Thompson, William B. Davis, Crystal Balint και Patricia Drake και τέλος, η Heather Langenkamp.

Δείτε το τρέιλερ:

THE MIDNIGHT CLUB | Official Trailer | Netflix


Η πλοκή

Σε ένα κέντρο περίθαλψης για νεαρούς ενήλικες σε τελικό στάδιο, οκτώ ασθενείς μαζεύονται κάθε βράδυ τα μεσάνυχτα, για να διηγηθούν ο ένας στον άλλο ιστορίες και να συμφωνήσουν ότι ο επόμενος που θα πεθάνει θα δώσει στην ομάδα ένα σημάδι από τον άλλο κόσμο. Η «Λέσχη του Μεσονυχτίου» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του 1994, καθώς και σε άλλα έργα του Κρίστοφερ Πάικ.

Σε όσους προϋπήρχαν, σε όσους ήρθαν μετά. Σ' εμάς τώρα και σε όσους θα ακολουθήσουν: καλώς ήρθατε στη «Λέσχη του Μεσονυχτίου», μια νέα σειρά τρόμου του Netflix από τον Μάικ Φλάναγκαν και τους παραγωγούς του «Οι Δαίμονες του Χιλ Χάουζ» και «Midnight Mass».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης