Ζωζώ Σαπουντζάκη: Viral το ζεϊμπέκικο της ηθοποιού, υπό τους ήχους του «Αθήνα μου»

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Viral το ζεϊμπέκικο της ηθοποιού, υπό τους ήχους του «Αθήνα μου»

Δείτε τη δημοσίευση της ηθοποιού στο Instagram, να χορεύει το κομμάτι του Κωνσταντίνου Αργυρού

zwzw
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη δημοσίευσε μέσα από τον προσωπικό της λογασριασμό στο Instagram ένα βίντεο, όπου η ίδια φαίνεται να το απολαμβάνει, χορεύοντας ένα ζεϊμπέκικο, υπό τους ήχους του τραγουδιού του Κωνσταντίνου Αργυρού με τίτλο «Αθήνα μου».

Η ηθοποιός βρέθηκε σε ένα ταβερνάκι στην Καλλιθέα με καλούς φίλους, όπως πρόδωσε με τη λεζάντα της δημοσίευσής της, και πέρασε το βράδυ τραγουδώντας και αφιερώνοντας τη... ζεμπεκιά της στους διαδικτυακούς της φίλους.
«Αχ… Τι όμορφα που επέστρεψα στην Αθήνα μου παρέα με τους αγαπημένους μου φίλους και συνεργάτες περάσαμε πολύ όμορφα αποψε… Όντως μου έλειψε τόσο καιρό στην Κινέτα που έλειπα… Σας εύχομαι καλό φθινόπωρο και να είμαστε καλά. Σας αγαπώ για τα υπέροχα μηνύματα που μου στέλνετε… Σας Αφιερώνω αυτή την Ζεμπεκιά» έγραψε στο κείμενο με το οποίο συνόδευσε το βίντεο. 

Δείτε τη δημοσίευση 

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει μεγάλη αδυναμία στην περιοχή της Κινέτας, μάλιστα μέχρι και πριν από κάποια χρόνια διατηρούσε εκεί το άλλοτε σπίτι της, το οποίο όμως καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φωτιές που έπληξαν την περιοχή το 2018.

Κλείσιμο
Σε πολλές από τις συνεντεύξεις της η γνωστή ηθοποιός μιλούσε για το πόσο καλοβαλμένο και με γούστο ήταν το «βασίλειό» της, ενώ σχόλιαζε πώς το είχε φτιάξει με ατελείωτο μεράκι: «Ήταν ένα σπίτι με πολύ μεράκι. Και μετά ήρθε η φωτιά. Ο Θεός με βοήθησε» είπε και λίγο αργότερα λύγισε βλέποντας το σπίτι που έζησε τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής της κατεστραμμένο… «Θα ήθελα να ξαναζήσω τα πάρτι που έκανα. Ερχόταν όλος ο κόσμος» είχε αναφέρει κατά το παρελθόν.


Ειδήσεις σήμερα:

Γυναίκες οι 15 νεκροί στο ναυάγιο με μετανάστες στη Λέσβο - Συγκλονιστικά βίντεο από την διάσωση στα Κύθηρα

Ο Πούτιν ψάχνει «σωσίβια» σε Καντίροφ και Σαουδική Αραβία μετά την κατάρρευση στα μέτωπα

Η Ιωάννα Τούνη κάνει υπέρηχο με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σε βιντεοκλήση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης