Asia Express: Το ζευγάρι που αποχώρησε και το ξέσπασμα του Fipster και της Ρασέλ - Δείτε βίντεο

Asia Express: Το ζευγάρι που αποχώρησε και το ξέσπασμα του Fipster και της Ρασέλ - Δείτε βίντεο

Τα ζευγάρια έπρεπε να κάνουν οτοστόπ και να φτάσουν στον σταθμό του bamboo train, να κινήσουν χειροκίνητα για κάποια χιλιόμετρα το τρενάκι και μετά τον τερματισμό τους, θα έπρεπε πάλι να κάνουν οτοστόπ και να μετακινηθούν μέχρι το σημείο που βρισκόταν ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος και θα τους ανακοίνωνε ποιο θα ήταν το ζευγάρι που θα αποχωρούσε

ασια_εξπρες
Ακόμα μια αποχώρηση είχε το Asia Express, όμως αυτή τη φορά δεν ήταν οικειοθελής όπως αυτή της πρεμιέρας του Μαυρίκιου και της συζύγου του Ιλάειρας Ζήση. Το βράδυ της Κυριακής στο δεύτερο επεισοδίου του ταξιδιωτικού ριάλιτι που προβάλλεται από το Star ένα ζευγάρι θα έπρεπε να αποχαιρετήσει τα υπόλοιπα και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Αυτή τη φορά θα ήταν το ζευγάρι που δεν θα κατάφερνε να επιβιώσει σε δύσκολές συνθήκες έχοντας στην κατοχή του μόνο ένα ευρώ την ημέρα.

Asia Express - 2.10.2022 - Επεισόδιο 2


Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, τόσο η Θεοδώρα Ρασέλ όσο και ο Fipster ξέσπασαν σε κλάματα εκμυστηρευόμενοι στους ταξιδιωτικούς τους παρτενέρς πως δεν αντέχουν άλλο στο Asia Express.

Αναζητώντας κάποιο κατάλυμα προκειμένου να ξεκουραστούν τη βροχερή νύχτα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με τον καλό του φίλο, Fipster άρχισαν να απελπίζονται χτυπώντας πόρτα-πόρτα ότι έβρισκα στο δρόμο τους. Κάτι που επιβάρυνε, δε, το γεγονός πως δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν στα αγγλικά σχεδόν με κανέναν ντόπιο.

Κλείσιμο
Όσο και αν προσπαθούσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος να ηρεμήσει τον ταξιδιωτικό του παρτενέρ, εκείνος άρχισε να κλαίει με λυγμούς. «Δεν μπορώ άλλο. Σήμερα είναι από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου» αναφώνησε ο Fipster όταν τελικά συνάντησαν τη Θεοδώρα Ρασέλ και τη μητέρα της με τις οποίες και πέρασαν όλοι μαζί τη νύχτα.

Asia Express| Ξέσπασε σε κλάματα ο Fipster: «Δεν μπορώ άλλο»


Σπίτι που θα τους φιλοξενούσε για να περάσουν τη βροχερή νύχτα έψαχναν και η Θεοδώρα Ρασέλ μαζί με την μητέρα της. Το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM δεν έκρυψε την έντονη ανησυχία και κούραση της.

Τα ζευγάρια έπρεπε να κάνουν οτοστόπ και να φτάσουν στον σταθμό του bamboo train, να κινήσουν χειροκίνητα για κάποια χιλιόμετρα το τρενάκι και μετά τον τερματισμό τους, θα έπρεπε πάλι να κάνουν οτοστόπ και να μετακινηθούν μέχρι το σημείο που βρισκόταν ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος και θα τους ανακοίνωνε ποιο θα ήταν το ζευγάρι που θα αποχωρούσε.

Η Βιβή Μπασινά και την Κατερίνα Καλίνογλου ήταν αυτές που ήρθαν τελευταίες και θα έπρεπε να αποχωρήσουν. «Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο! Πάρα πολύ δύσκολο. Εμάς γενικά τα πράγματα τις πρώτες μέρες δεν μας πήγαν και τόσο καλά, δεν απογοητευτήκαμε, αλλά μετά το σημερινό τα σημάδια όλα δείχνανε πως πάμε πίσω Ελλάδα» δήλωσε, μέσα σε όλα, η Βιβή Μπασινά κατά την αποχώρησή της από το Asia Express.


Ειδήσεις σήμερα:

Νίκος Δένδιας: «Είμαστε έτοιμοι για διάλογο με βάση το Διεθνές δίκαιο, αλλά και για όλα τα ενδεχόμενα»

Ιράν: «Πνίγει στο αίμα» τις διαδηλώσεις το καθεστώς - Τουλάχιστον 92 οι νεκροί - Δείτε βίντεο

Διπλό έγκλημα στην Καβάλα: «40 χρόνια ιατροδικαστής, σπάνια έχω δει να σκοτώσουν εν ψυχρώ 11 μηνών μωρό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης