Σύλβια Δεληκούρα: Μιλά για τον ρόλο της στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»
Δείτε το βίντεο με όσα είπε η ηθοποιός για τη «Μιμίκα» την οποία θα υποδυθεί στη σειρά
Η Σύλβια Δεληκούρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τη νέα κωμική σειρά του MEGAστην οποία εμφανίζεται, και για την προσωπική της ζωή.
Έναν πολύ κωμικό ρόλο θα έχει η Σύλβια Δελικούρα στη νέα κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», που υπογράφουν ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου, και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 21:00.
«Ερμηνεύω τον ρόλο της Μιμίκας, της φίλης της Μαίρης που υποδύεται η Βάσω Λασκαράκη. Η Μιμίκα θα της δίνει συμβουλές, προσπαθεί να σώσει τον γάμο της και να κάνει τα αίματα να ανάψουν. Κάνει ό,τι δεν πρέπει, μάλλον της δίνει λάθος συμβουλές» ανέφερε η ηθοποιός για τον ρόλο της.
Η Σύλβια Δεληκούρα ανέτρεξε στον ρόλο της Άσπας από τη σειρά «Θα βρεις το δάσκαλό σου», που τον αγάπησε πολύ και τον έκανε δικό της. Αποκάλυψε ότι όταν γέννησε τον γιο της, δεν είχε κάποια τηλεοπτική πρόταση: «Έχει ειπωθεί ότι η Σύλβια έγινε μαμά, είναι μια χαρά, άρα δεν μπορεί» είπε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με την προσωπική ζωή της, αναφέρθηκε στον σύντροφό της, που της προσέφερε συναισθηματική ασφάλεια από την αρχή, και στον γιο τους: «Με το παιδί αλλάζει ο τρόπος ζωής σου. Ο γιος μας ήρθε στη ζωή μας στους 6 μήνες σχέσης. Την ανεμελιά της σχέσης τη χάσαμε, αλλά το δώρο που μας δόθηκε ήταν πολύ μεγαλύτερο».
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.