Rick and Morty: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 6ης σεζόν

Rick and Morty: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της 6ης σεζόν

Οι φαν θα έχουν συμμετοχή στα νέα επεισόδια - Δείτε το teaser

rickandmorty
Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη 6η σεζόν του «Rick and Morty». Υπό τη μουσική συνοδεία των Black Sabbath και το «Paranoid», οι δημιουργοί έδωσαν μία μικρή γεύση από όσα θα δουν τον Σεπτέμβρη οι φαν της σειράς.

Στη λεζάντα του βίντεο αναφέρεται χαρακτηριστικά, ότι το συγκεκριμένο βίντεο αφορά τους σκληροπυρηνικούς θαυμαστές του «Rick and Morty».

Πρόσφατα, ο πρόεδρος του «Adult Swim», Michael Ouweleen, έκανε λόγο για μία «εμβληματική σεζόν» ενώ πρόσθεσε πως οι φαν θα συμμετέχουν και γι' αυτό θα πρέπει «να έχουν τα μάτια τους 14». Σχετικά ωστόσο, με τον τρόπο κατά τον οποίο θα συμμετέχουν, δεν έχουν δοθεί παραπάνω λεπτομέρειες.

Αναφορικά με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά για την 6η σεζόν, τα επεισόδια θα ακολουθούν περισσότερο την ιστορία του σόου και δεν θα δίνεται βαρύτητα σε αυτοτελείς περιπέτειες.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ

Rick and Morty | Season 6 Official Trailer | adult swim


Η 6η σεζόν του «Rick and Morty» θα κάνει πρεμιέρα στις 4 Σεπτεμβρίου του 2022 στο κανάλι Adult Swim. Στην Ελλάδα, η σειρά προβάλλεται μέσω της πλατφόρμας του Netflix και δεν έχει γίνει ξεκάθαρο, εάν θα κυκλοφορούν ταυτόχρονα τα επεισόδια στην υπηρεσία ή με κάποια καθυστέρηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης