Για το τροχαίοπου είχε μίλησε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από τα social media του. Πιο αναλυτικά, ο παρουσιαστής ενημέρωσε τους ακόλουθούς του ότι είχε το απόγευμα μια άτυχη στιγμή, καθώς υπέστη τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του.
Όπως περιέγραψε ο ίδιος κάποιος τον χτύπησε, με συνέπεια να προκληθεί ατύχημα. Όπως είπε ωστόσο, ο ίδιος είναι καλά στην υγεία του. «Μας παίρνει το μηχανάκι η οδική βοήθεια γιατί μας χτυπήσαν από πίσω. Σε ένα ωραίο σταυροδρόμι δεν υπήρχε κανένας, πήγαινα σιγά σιγά και ακούω ένα… “παααπ” από πίσω μου, λέω τι έγινε; Εγώ είμαι μια χαρά, δεν έχω πάθει τίποτα. Το συμπέρασμα ποιο είναι; Πρώτα απ’ όλα μην αγχώνεστε για τα ασήμαντα, την υγειά σας να έχετε, αυτά είναι αντικείμενα. Να προσέχετε όλοι την υγεία σας, να είστε καλά, να περάσετε ωραία το υπόλοιπο του καλοκαιριού», τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης μέσα από InstagramStories.
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»