Οι γονείς της Κόνι Μεταξά, Λευτέρης Πανταζής και Ζώζα Μεταξά καμάρωσαν την κόρη τους, στην πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της και δεν θα μπορούσαν να είναι περισσότερο χαρούμενοι, τη στιγμή η μοναχοκόρη τους που βρήκε τον άνθρωπο της ζωής της.
ΟΛευτέρης Πανταζής ανέβασε το Instagram ένα βίντεο από το ξέφρενο γλέντι του γάμου, όπου τραγουδούσε και εκείνος γράφοντας: «Να ζήσετε παιδιά μου».
Από την άλλη η μητέρα της νύφης, Ζώζα Μεταξά, δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχήθηκε στην Κόνι Μεταξά και τον Μάριο Καπότση: «Παιδιά μου όμορφα! Να είστε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι για όλη σας την ζωή».
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς