Η Κιμ Καρντάσιαν και η Κέιτι Πέρι δεν γιόρτασαν την 4η Ιουλίου μετά την απόφαση για τις αμβλώσεις

Η Κιμ Καρντάσιαν και η Κέιτι Πέρι δεν γιόρτασαν την 4η Ιουλίου μετά την απόφαση για τις αμβλώσεις

«Η 4η Ιουλίου ακυρώθηκε λόγω έλλειψης ανεξαρτησίας», έγραψαν η Κιμ και η Κόρντεϊ στα stories τους

katy-perry-kim-kardashian--1493046140-list-handheld-0
Η Κιμ Καρντάσιαν και η Κέιτι Πέρι «ακύρωσαν» τους εορτασμούς της 4ης Ιουλίου μετά την ανατροπή της απόφασης για τις αμβλώσεις στις ΗΠΑ.

Η Κιμ, η αδερφή της Κόρτνεϊ, η Κέιτι Πέρι καθώς και η Τζέσικα Τσάστεΐν αποφάσισαν να μην γιορτάσουν την ημέρα που σηματοδοτεί την ανεξαρτησία της Αμερικής.

Ως ένδειξη δαιμαρτυρίας πήραν θέση ενάντια στην απόφαση της χώρας να στερήσει από τις γυναίκες το δικαίωμά τους να κάνουν έκτρωση.

Υπενθυμίζουμε πως το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ανέτρεψε την απόφαση-ορόσημο Roe v. Wade του 1973 που νομιμοποίησε τις αμβλώσεις, κρίνοντας ότι δεν υφίσταται πλέον ομοσπονδιακό συνταγματικό δικαίωμα στον τερματισμό της κύησης

Η απόφαση έχει καταγγελθεί δημόσια από πολλούς αστέρες του Χόλιγουντ.

Kim
Κλείσιμο


Οι σταρ του ριάλιτι Κιμ και Κόρτνεϊ μοιράστηκαν και οι δύο το ίδιο μήνυμα στα Instagram Stories τους, λέγοντας: «Η 4η Ιουλίου ακυρώθηκε λόγω έλλειψης ανεξαρτησίας. Ειλικρινά, γυναίκες».

Η Κέιτι Πέρι, της οποίας το τραγούδι «Firework» έχει υιοθετηθεί ως ο ανεπίσημος ύμνος της ετήσιας γιορτής έγραψε στο μήνυμά της: «”Μωρό μου είσαι ένα πυροτέχνημα” αλλά οι γυναίκες στις ΗΠΑ έχουν λιγότερα δικαιώματα από ένα πραγματικό πυροτέχνημα».




Η Τζέσικα Τσάστεϊν ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο στην απόφαση κατά των αμβλώσεων
Η Τζέσικα Τσάστεϊν με νέα ανάρτηση της, έβαλε φωτιά στα σχόλια του Instagram. Με μία εικόνα που διχάζει, η ίδια ποζάρει στον φακό υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο, ως απάντηση στην απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τις αμβλώσεις.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές πετυχημένες ταινίες και είναι μάλιστα και παραγωγός. Η ίδια στα χρόνια της καριέρας της, έχει κατακτήσει υποψηφιότητες στα Όσκαρ, έχει βραβευτεί με Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου (2022) και μεταξύ άλλων έχει βραβευτεί και με Χρυσή Σφαίρα.

Στη φωτογραφία που ανάρτησε στα social media, εκφράζοντας την αντίθεση και την αντίστασή της στην απόφαση, που συντάραξε τις ΗΠΑ έγραψε:
«Χαρούμενη ημέρα Ανεξαρτησίας από εμένα και τα αναπαραγωγικά μου δικαιώματα».

Να υπενθυμίσουμε, πως πλήθος επωνύμων του Χόλιγουντ, ξέσπασαν κατά της απόφασης του Ανωτάτου δικαστηρίου των ΗΠΑ, με δημόσιες αναρτήσεις και ύψωσαν τη φωνή τους απέναντι στην απαγόρευση των αμβλώσεων.

Δείτε τη δημοσίευση της ηθοποιού: 

Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη Λιγνάδη: Aντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία - Ολοκληρώνονται οι αγορεύσεις των συνηγόρων


Καιρός: Ισχυροί άνεμοι και ο υδράργυρος στους 39 βαθμούς - Πού υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς


Ολονύχτια μάχη με τις πυρκαγιές στο Σερνικάκι Φωκίδας και στο Κρανίδι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης