Μαρία Αντωνά: Η συγκίνησή της για τις δυσκολίες της ζωής του Άρη Σοϊλέδη

Μαρία Αντωνά: Η συγκίνησή της για τις δυσκολίες της ζωής του Άρη Σοϊλέδη

«Είμαι περήφανη γι΄αυτόν και δε θα τον αφήσω ποτέ να πέσει», είπε η παρουσιάστρια

antona-1231
Ο Άρης Σοϊλέδης στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor μίλησε για τη ζωή του και τις απώλειες που τον έχουν σημαδέψει, αυτή του πατέρα του αλλά του αδερφού του. Η σύντροφός του Μαρία Αντωνά μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» συγκινήθηκε και θέλησε να μιλήσει για τον αγαπημένο της.

«Βλέποντας χθες τον Άρη, ήταν σαν να περνάει όλη η ζωή μας μπροστά από τα μάτια μου. Όλα αυτά που είπε είναι όσα μου είχε πει από την πρώτη στιγμή που με γνώρισε. Είναι ο λόγος που έχω επιλέξει να είμαι δίπλα του, να είμαι το στήριγμά του… Μπορώ να είμαι εκεί γι’ αυτό το πλάσμα που εσείς μπορεί να γνωρίσατε μέσα από αυτά τα δέκα λεπτά αλλά είναι ο άνθρωπός μου». Είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.

Στη συνέχεια, μετά την προβολή του σχετικού βίντεο με τις δηλώσεις του Άρη Σοιλέδη η Μαρία Αντωνά μίλησε για τις δυσκολίες που έχει ζήσει στο πλευρό του Άρη Σοϊλέδη με τον θάνατο του αδερφού του από τα ναρκωτικά αλλά και τον θάνατο του πατέρα του από καρκίνο.

«Είμαι περήφανη γι΄αυτόν και δε θα τον αφήσω ποτέ να πέσει», κατέληξε η Μαρία Αντωνά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl3ab1wx9seh)


Όλα όσα είπε ο Άρης Σοϊλέδης
«Την ημέρα που κλειδώνω την μετεγγραφή μου, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πέθανε ο ένας αδερφός μου. Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Η μητέρα μου ράκος. Προσπάθησα στις προπονήσεις μου να μην επηρεάζομαι από αυτό. Ήλπιζα ότι κι ο άλλος μου αδερφός θα ξεφύγει από τα ναρκωτικά. Έκανε προσπάθειες», είπε αρχικά ο Άρης στο Survivor.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl2xg314nyi9)

«Στο πρώτο μου γκολ με πήρε η Μαρία και μου είπε ότι πέθανε ο πατέρας μου. Είχε κάνει ένα χειρουργείο πριν από τέσσερα χρόνια για έναν καλοήθη όγκο στον εγκέφαλο. Οικονομικά ήμουν ο μόνος που μπορούσα να στηρίξω και θυμάμαι ότι δεν μπορούσα να κλαίω μπροστά τους. Όταν μεταφέρθηκε στο σπίτι, ο μπαμπάς μου είπε σε ευχαριστώ για όλα αυτά που κάνεις. Του λέω μα τι λες; έκλαιγα μια ώρα στο αυτοκίνητο. Η μαμά μου ήταν χαμένη από το θάνατο του αδερφού μου και του μπαμπά μου μέσα σε έξι μήνες», ανέφερε ο Άρης στο Survivor για όσα πέρασε.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cl2xi68vbbzd)


Ειδήσεις σήμερα:

Εκ νέου αίτηση στο power pass για όσους πολίτες αλλάξουν στοιχεία κατοικίας από απόψε το βράδυ

Πώς έγινε η απαγωγή της 22χρονης στην Κυψέλη - Ο πατέρας της την άρπαξε από την μέση του δρόμου και την κλείδωσε στο υπόγειο


Viral έγινε 89χρονος που χόρεψε με την εγγονή του σε τοπική γιορτή στην Σχοινούσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης