Άσε μας ρε μαμά: Ο Μενέλαος αρνείται πεισματικά να δεχθεί τη σχέση της Ρωξάνης με τον Δημήτρη
Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στις 20:00, στον Alpha - Δείτε το τρέιλερ
Ο Μενέλαος αρνείται πεισματικά να δεχθεί τη σχέση της Ρωξάνης με τον Δημήτρη..
Ο Δημήτρης επιστρέφει σπίτι, με τη Ρωξάνη και τη Γεσθημανή να τα ’χουν βρει κανονικά. Όλοι έχουν αποδεχτεί την σχέση τους εκτός απ’ τον Μενέλαο που την αρνείται πεισματικά. Όταν ο Δημήτρης έρχεται να μείνει σπίτι τους μάλιστα, του λέει τι σκέφτεται και κοντεύουν να μαλώσουν. Ο Θωμάς από την άλλη, συνεχίζει κανονικά με την Βούλα. Η Αλίκη βλέπει τις φωτογραφίες που τους έβγαλε ο ντεντέκτιβ και σαστίζει. Το μοιράζεται με την Ρωξάνη και ψάχνει να βρει τον τρόπο να το αντιμετωπίσει.
Ανεξήγητη απώλεια βάρους, εξάντληση, μειωμένη όρεξη ή δυσκολία στην κίνηση αποτελούν κάποια από τα «σημάδια» της δυσθρεψίας που συνήθως περνάνε απαρατήρητα
Η επένδυση στον σύγχρονο χώρο εργασίας ξεκινά με μια απόφαση: να αντιμετωπιστεί το εργασιακό περιβάλλον ως αυτό που πραγματικά είναι, ένα κρίσιμο κομμάτι της στρατηγικής της επιχείρησης. Η ΔΡΟΜΕΑΣ προσφέρει ακριβώς αυτό.