Έλβις: Για να υποδυθεί τον Έλβις Πρίσλεϊ, ο Όστιν Μπάτλερ χρειάστηκε να βάλει τη ζωή του σε «παύση» για 2 χρόνια

Έλβις: Για να υποδυθεί τον Έλβις Πρίσλεϊ, ο Όστιν Μπάτλερ χρειάστηκε να βάλει τη ζωή του σε «παύση» για 2 χρόνια

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και μίλησε για τον ρόλο του, τον θρυλικό βασιλιά της rock n' roll, αλλά και τις θυσίες που αναγκάστηκε να κάνει για τον ρόλο

elvis
Για δύο ολόκληρα χρόνια, ο Όστιν Μπάτλερ «έβαλε τη ζωή του σε παύση», προκειμένου να καταφέρει να δώσει την τέλεια ερμηνεία ως Έλβις Πρίσλεϊ.

Ο διάσημος ηθοποιός που υποδύεται τον θρυλικό σταρ στη νέα ταινία του Μπαζ Λούρμαν, «Έλβις» παραχώρησε συνέντευξη τύπου και μίλησε για τις θυσίες που αναγκάστηκε να κάνει για το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, σε αυτά τα δύο χρόνια, έκανε καθημερινά έρευνα για τη ζωή του «βασιλια του rock n' roll» και προσπάθησε να ενσωματώσει όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα του στον δικό του.

«Ουσιαστικά, έβαλα σε παύση τη ζωή μου για δύο χρόνια. Απορρόφησα όσα περισσότερα μπορούσα. Χώρισα τη ζωή του σε χρονικές περιόδους, άκουσα τη φωνή του, πόσο άλλαζε σε κάθε του φάση, είδα τις κινήσεις του και προσπάθησα μελετώντας να βρω την ανθρωπιά του», ανέφερε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο κόσμος ενδιαφέρεται πλέον, πέρα από την καριέρα κάποιου, να μάθει τα βαθύτερα μυστικά της ζωής του και να γνωρίσει την ανθρώπινη φύση ενός σταρ.

«Ήθελα να ανακαλύψω τα βαθύτερα σημεία του. Η δυνατότητα που μου δόθηκε να τον εξερευνήσω ήταν μία από τις μεγαλύτερες χαρές που έχω πάρει στη ζωή μου», εξήγησε, τονίζοντας πως η «σκληρή προετοιμασία», στην οποία και υποβλήθηκε δεν τον κούρασε καθόλου.

Κλείσιμο

Όπως εξήγησε, τον ενδιέφερε περισσότερο να βγει προς τα έξω η ψυχή του τραγουδιστή, ακριβώς όπως ήταν, παρά το αν μοιάζουν εξωτερικά.

«Αν δούλευα ακόμα πιο σκληρά, θα μπορούσα να είχα κάνει το πρόσωπό μου να μοιάζει με του Έλβις. Όμως, νομίζω ότι δεν ήταν αυτό το πιο σημαντικό. Τον έζησα για 3 χρόνια. Οπότε, με ένοιαζε να μοιραστώ την κληρονομιά του και να φέρω πίσω στη ζωή αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο. Να κάνω την οικογένειά του περήφανη. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος», δήλωσε ο Όστιν Μπάτσελ.

Βέβαια, η ερμηνεία του και το γεγονός ότι έδωσε σε αυτή «ψυχή και σώμα» δεν άφησε ασυγκίνητη την Πρισίλα Πρίσλεϊ, την χήρα του Έλβις.

Μετά την πρώτη προβολή της ταινίας, η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της: «Δεν είναι ότι δεν εμπιστευόμουν τον Μπαζ, όμως πάντα είσαι προστατευτικός, όταν κάτι αφορά την οικογένειά σου. Όμως, βλέποντας την ταινία, ξεκίνησα να κλαίω από τα πρώτα 5 λεπτά και δεν μπορούσα να σταματήσω. Ένιωσα μεγάλη τιμή, που δούλεψαν όλοι τόσο σκληρά για να μεταδόσουν στον κόσμο την "αίσθηση" του Έλβις. Ο Όστιν κατάφερε να το κάνει με έναν πολύ όμορφο τρόπο».

Η ταινία «Έλβις» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 24 Ιουνίου.

Τον Μπάτλερ στην ταινία πλαισιώνει ο Τομ Χανκς, ο οποίος υποδύεται τον «αδίστακτο» μάνατζερ του Έλβις Πρίσλεϊ, Τομ Πάρκερ και η Ολίβια Ντεχόνγκε τη σύζυγό του, Πρισίλα. Στο υπόλοιπο καστ θα δούμε μεταξύ άλλων, τους Μάγκι Τζίλενχαλ, Ρούφους Σιούελ, Σάνον Σάντερς, Τζόρνταν Χόλαντ, Κέβιν Χάρισον και Άλτον Μάσον.

Baz Luhrmann’s ELVIS | Official Trailer



Ειδήσεις σήμερα:

Ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα 2 φορές το μήνα ο Στηβ Μιλάτος

Μεγάλη έκρηξη σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας - Ένας τραυματίας

Αστεροειδής τέσσερις φορές μεγαλύτερος από το «Empire State Building» περνά σήμερα κοντά από τη Γη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης