Η Πρισίλα Πρίσλεϊ δηλώνει εντυπωσιασμένη με την ταινία για τον Έλβις

Η Πρισίλα Πρίσλεϊ δηλώνει εντυπωσιασμένη με την ταινία για τον Έλβις

«Είναι μία αληθινή ιστορία που ειπώθηκε υπέροχα και δημιουργικά», συμπλήρωσε η πρώην σύζυγος του Έλβις Πρίσλεϊ 

Priscilla_Presley
Η πρώην σύζυγος του Έλβις Πρίσλεϊ, Πρισίλα, μίλησε για τη νέα ταινία που επικεντρώνεται στη ζωή του σπουδαίου καλλιτέχνη, της οποίας η κυκλοφορία είναι προ των πυλών.

Η 76χρονη επιχειρηματίας και ηθοποιός ήταν παντρεμένη με τον αείμνηστο μουσικό από το 1967 έως το 1973. Μιλώντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Πρισίλα αποκάλυψε ότι έχει δει ήδη την ταινία, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Όστιν Μπάτλερ στον ρόλο του Έλβις, και μοιράστηκε τις σκέψεις της γι' αυτό.


«Για όσους ενδιαφέρονται για τη νέα ταινία “Elvis”, ο Μπαζ Λούρμαν, ο σκηνοθέτης, παρείχε μια ιδιωτική προβολή για εμένα και τον Τζέρι Σίλινγκ στα στούντιο της Warner σχετικά πρόσφατα», ξεκίνησε τη δήλωση της και συνέχισε:

«Αυτή η ιστορία είναι για τη σχέση του Έλβις και του συνταγματάρχη Πάρκερ. Είναι μία αληθινή ιστορία που ειπώθηκε υπέροχα και δημιουργικά και μόνο ο Μπαζ, με τον μοναδικό καλλιτεχνικό του τρόπο, θα μπορούσε να έχει αποδώσει τόσο πετυχημένα» συμπληρώνοντας ότι:

«Ο Όστιν Μπάτλερ, που έπαιξε τον Έλβις είναι εξαιρετικός. Στα μισά της ταινίας ο Τζέρι και εγώ κοιταχτήκαμε και είπαμε ΟΑΟΥ!!! Μπράβο του. Ήξερε ότι οι δυσκολίες ήταν πολλές και τα κατάφερε. Ήταν εξαιρετικός παίζοντας αυτό το ρόλο», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
«Ο Τομ Χανκς είναι ο συνταγματάρχης Πάρκερ σε αυτή την ταινία. Τι απίστευτος ρόλος. Ο συνταγματάρχης είχε δύο πλευρές, ο Τζέρι κι εγώ γίναμε μάρτυρες και των δύο. Η ιστορία, όπως όλοι γνωρίζουμε, δεν έχει αίσιο τέλος. Αλλά νομίζω ότι θα καταλάβετε λίγο περισσότερο το ταξίδι του Έλβις, που γράφτηκε από έναν σκηνοθέτη που έβαλε την καρδιά και την ψυχή του και αφιέρωσε πολλές ώρες σε αυτή την ταινία» ολοκλήρωσε.

Η ταινία «Elvis» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου 2022.

Baz Luhrmann’s ELVIS | Official Trailer

Ειδήσεις σήμερα

«Σε 202 δευτερόλεπτα το Λονδίνο δεν θα υπάρχει πια» - Πυρηνικές απειλές σε ρωσική τηλεοπτική εκπομπή

Άστατος ο καιρός του τριημέρου της Πρωτομαγιάς με κατά τόπους λασποβροχές

Ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ σήμερα η πλατφόρμα Fuel Pass - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης