Την περίοδο αυτή, ο τραγουδιστής εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη με τη Δέσποινα Βανδή και η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» τον συνάντησε στα καμαρίνια, για να παραχωρήσει κάποιες δηλώσεις.
Όπως δήλωσε αρχικά, ο τραγουδιστής ανυπομονεί να δει εγγόνια από την κόρη του και μάλιστα, εξήγησε πως θα τους απαγορεύσει να τον φωνάζουν «παππού», καθώς προτιμά το παρατσούκλι «ΛεΠα».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjtds0033e55)
Στη συνέχεια, ανέφερε πως αν και αυτή την περίοδο έχει ξεκινήσει διατροφή, προκειμένου να χάσει κάποια κιλά, πριν τον γάμο της Κόνι, η κόρη του δεν φαίνεται να συμφωνεί.
«Η Κόνι με εκβιάζει. Μου λέει πως αν αδυνατίσω, δεν θα την πάω εγώ στον γαμπρό», δήλωσε ο τραγουδιστής.
Τέλος, αστειεύτηκε πως η ίδια του έχει ζητήσει να τραγουδήσει στον γάμο της, αρνείται όμως... να τον πληρώσει!
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.