ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στη 12χρονη Σωτηρία που πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς

Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο αντίο στη 12χρονη Σωτηρία που πέθανε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς

Αναζητούνται απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατο της 12χρονης - Σήμερα στις 12 η κηδεία στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στη Λεύκα Πατρών

asthenoforo-mera
Στο πένθος βρίσκεται η τοπική κοινωνία της Πάτρας από τον απρόοπτο θάνατο της 12χρονης Σωτηρίας Μουρελάτου η οποία έσβησε ξαφνικά στον ύπνο της.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι το 12χρονο κορίτσι έφυγε από την ζωή τόσο νωρίς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τετάρτη, όταν η μικρή Σωτηρία κοιμήθηκε για βράδυ μαζί με την μητέρα της καθώς ο πατέρας της οικογένειας έλειπε στην εργασία του στην Ζάκυνθο.

Η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού, κ. Ανθούλα, σύμφωνα με την ίδια, ξύπνησε τα ξημερώματα καθώς είδε πως κάτι συμβαίνει με το παιδί καθώς την άκουσε να βαριανασαίνει και να κάνει έναν δυνατό βρόγχο και μετά να μην ξυπνάει.

Αμέσως και χωρίς να χάσει λεπτό κάλεσε το ΕΚΑΒ να έρθει γρήγορα στο σπίτι προκειμένου να βοηθήσει την 12χρονη μοναχοκόρης της. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου έφτασε γρήγορα στο σπίτι της οικογένειας της οδού Μόρνου και αμέσως προχώρησε σε προσπάθειες ανάνηψης και ΚΑΡΠΑ ενώ στη συνέχεια την διασωλήνωσαν στην κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ και την μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

koritsaki-patra-sotiria-5_2


Κλείσιμο
Με το που έφτασαν στο Νοσοκομείο, οι προσπάθειες ανάνηψης συνεχίστηκαν από το έμπειρο προσωπικό με τους γιατρούς να δίνουν τιτάνια μάχη για να επαναφέρουν την 12χρονη στη ζωή. Μάλιστα αξίζει να αναφερθεί πως οι προσπάθειες ανάνηψης διήρκησαν σχεδόν 1,5 ώρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα, με την 12χρονη να καταλήγει τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης και να σκορπά πόνο μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο.

Ο άτυχος πατέρας της μικρής Σωτηρίας, κ. Σπύρος Μουρελάτος, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook καθώς ανέβασε μια φωτογραφία της πανέμορφης κόρης του αποχαιρετώντας την γράφοντας: «ΚΑΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΦΩΣ».

ΚΑΛΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!

Posted by Σπυρος Μουρελατος on Thursday, May 5, 2022


Σύμφωνα με τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, το κορίτσι πέθανε από καρδιακή ανακοπή άγνωστης αιτίας και η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε εμφανείς κακώσεις εσωτερικά και εξωτερικά ενώ αναμένονται οι υπόλοιπες εργαστηριακές εξετάσεις.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα Σάββατο 7 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στη Λεύκα Πατρών.

Ειδήσεις σήμερα:

Η 9η Μαΐου «τρομάζει» την Ευρώπη – Νέες απειλές από Πούτιν περιμένει η Δύση στην παρέλαση της Κόκκινης Πλατείας

Φρικτό τροχαίο στη Νότια Εύβοια: Νεκρός 63χρονος οδηγός

Τα εκλογικά διλήμματα Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΝΔ και το «ζέσταμα» των κομματικών στελεχών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης