Μάριος Καπότσης για Κόνι Μεταξά: «Στην αρχή δε μου είχε κάνει καλή εντύπωση, ήταν λίγο ξινούλα»

Μάριος Καπότσης για Κόνι Μεταξά: «Στην αρχή δε μου είχε κάνει καλή εντύπωση, ήταν λίγο ξινούλα»

Ο πολίστας μίλησε για τη σχέση του με τη νεαρή τραγουδίστρια, τη γνωριμία τους, αλλά και τον Λευτέρη Πανταζή

kapotsis_metaxa
Για την πρώτη του γνωριμία με την Κόνι Μεταξά, μίλησε ο Μάριος Καπότσης.

Ο πολίστας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», και αναφέρθηκε αρχικά, στο πόσα διαφορετικά στοιχεία έχουν μεταξύ τους εκείνος κι η αγαπημένη του.

«Η Κόνι είναι πιο χαρούμενη, πιο ενεργητική. Εγώ είμαι πιο πράος. Νομίζω πως τα ετερώνυμα έλκονται, αλλά εντάξει. Δεν είναι κι ακριβώς έτσι, πάντα στην προσωπική της ζωή», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, μίλησε για τα στοιχεία εκείνα που τον εντυπωσίασαν σε εκείνη. «Είναι πολύ όμορφη. Αυτό με εντυπωσίασε πρώτα. Μετά, με εντυπωσίασε ο χαρακτήρας της. Είναι πολύ εργατική, δουλεύει όλη τη μέρα. Κάνει πρωταθλητισμό σε αυτό που κάνει. Ξέρω πολύ λίγους ανθρώπους, που κάνουν τόσα πολλά», εξήγησε στη συνέχεια.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjeyzuprbkop)

Όσο για τη γνωριμία τους, ο Μάριος Καπότσης, δήλωσε: «Εγώ είχα ένα social dating app, που το είχα βάλει στα Mad Awards για διαφήμιση και είχα πάει στα acts. Εκεί την είδα. Είχαμε μια κοινή φίλη κι έτσι έγινε η γνωριμία μας. Στην αρχή, δεν μου έκανε καλή εντύπωση, ήταν λίγο ξινούλα. Εγώ είχα κάποιες δουλειές τότε, εκείνη ήταν πιεσμένη και παρόλα αυτά, το μόνο που την ένοιαζε ήταν να γνωριστούμε».

Τέλος, αναφέρθηκε στη σχέση του με τον μελλοντικό του πεθερό, τον Λευτέρη Πανταζή, αλλά και το περιβόητο δαχτυλίδι που χάρισε στην Κόνι.

«Τον αγαπάω πολύ τον Λευτέρη. Με βοηθάει και τον βοηθάω κι εγώ όσο μπορώ. Είναι ένας άνθρωπος, από τον οποίο μπορείς να πάρεις πολλά, μια ιστορία ολόκληρη. Απολαμβάνω τον χρόνο που περνάω μαζί του. Το δαχτυλίδι για την Κόνι δεν το διαλέξαμε μαζί. Αυτό το δαχτυλίδι που έβγαλαν τότε, ήταν για τον γιατρό του Λευτέρη και το κοσμηματοπωλείο είναι του φίλου μου», εξήγησε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

Λύσεις αναζητούν οι Αρχές για να παρακάμψουν την άρνηση της Πισπιρίγκου να αποκαλύψει τους κωδικούς της

Βροχές σήμερα στα δυτικά και βόρεια - Πάσχα με 25αρια

Φιλορώσοι αυτονομιστές λένε πως πήραν την Κρεμίμνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης