Eurovision 2022: Σκίστηκε το παντελόνι του τραγουδιστή της Λετονίας στη σκηνή

Eurovision 2022: Σκίστηκε το παντελόνι του τραγουδιστή της Λετονίας στη σκηνή

Η απαιτητική χορογραφία του «Eat your Salad», είχε ως αποτέλεσμα ένας από τους τραγουδιστές των  «Citi Zēni» να σκίσει το παντελόνι του κατά τη διάρκεια της πρόβας

latvia-eurovision
Οι βραδιές της Eurovision, που φέτος θα διεξαχθεί στο Τορίνο της Ιταλίας, βρίσκονται μία «ανάσα» μακριά και οι πρόβες των αποστολών, όλων των χωρών που θα λάβουν μέρος, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Τα πρωτεία για τα ευτράπελα του φετινού διαγωνισμού,  ανήκουν στην αποστολή της Λετονίας, με  ένα ατυχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης πρόβας.



Πιο συγκεκριμένα ένας από τους τραγουδιστες του συγκροτήματος «Citi Zēni», που θα εκπροσωπήσει τη χώρα, τράβηξε τα βλέμματα όλων των παρευρισκόμενων και έγινε viral. Ο συγκεκριμένος διαγωνιζόμενος, δεν τράβηξε την προσοχή για ερμηνεία του, αλλά για το ατύχημα που είχε, καθώς του σκίστηκε το παντελόνι πάνω στη σκηνή.

Η χορογραφία του τραγουδιού «Eat Your Salad», με το οποίο η Λετονία θα συμμετέχει στον 66ο διαγωνισμό και το οποίο περνά ένα μήνυμα για τον βιγκανισμό, είναι αρκετά απαιτητική με πολλές και δύσκολες κινήσεις.

Citi Zēni - Eat Your Salad - Exclusive Rehearsal Clip - Latvia 🇱🇻 - Eurovision 2022


Ο μεγάλος βαθμός δυσκολίας των χορευτικών που καλούνται οι διαγωνιζόμενοι να φέρουν εις πέρας, ήταν και ο λόγος που το πορτοκαλί παντελόνι του τραγουδιστή σκίστηκε, κατά τη διάρκεια της πρόβας του συγκροτήματος.

Το στιγμιότυπο απαθανατίστηκε από κάποιον που βρισκόταν στην πρόβα και κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjrobuot2bnt)
Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ζελένσκι κήρυξε την έναρξη εκστρατείας χρηματοδότησης για τη βοήθεια της Ουκρανίας

Κινηματογραφική απόδραση κρατούμενου στις φυλακές της Αλαμπάμα με τη βοήθεια σωφρονιστικής υπαλλήλου - Ψάχνουν αν είχαν ερωτικό δεσμό

Πρόεδρος ΕΣΡ κατά Βελόπουλου για τις διαφημίσεις με τα μαντζούνια που «σκοτώνουν» τον κορωνοϊό

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης