Έξω «Ντέρτια» και τηλεοπτικοί καημοί

Έξω «Ντέρτια» και τηλεοπτικοί καημοί

Στα κόκκινα ο ανταγωνισμός στα κανάλια, με αψιμαχίες, με μπηχτές και υπονοούμενα

agries-melisses-tv2
Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Ο πόλεμος των τηλεοπτικών χαρακωμάτων είναι γεγονός. Αρχισε δειλά - δειλά να εκφράζεται με δημόσιες αντεγκλήσεις των παρουσιαστών και παρουσιαστριών στον αέρα των εκπομπών. Οι μεν κατηγορούσαν τους δε, έπαιζαν θέματα που αφορούσαν τον ανταγωνισμό και μάλιστα άκομψα παραβαίνοντας ενίοτε τον ηθικό Νόμο που απαγορεύει αναφορές σε εκπομπές που παίζουν απέναντι στην ίδια ζώνη. Φευ! Πλέον μιλάμε για γενικευμένη σύρραξη.

Με ανακοίνωσή τους οι δημιουργοί των «Άγριων Μελισσών» οι οποίοι, όπως είχε γίνει γνωστό, ανέλαβαν την νέα σειρά «Ντέρτι» για τον ΑΝΤ1, αποφάσισαν… αναβολή. Όχι λόγω χρόνου και σίγουρα όχι λόγω φόρτου εργασίας. Λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού. Εμμέσως πλην σαφώς φωτογραφίζουν αλλά δεν αναφέρουν ανταγωνιστικό κανάλι ότι «έκλεψε» την ίδια ιδέα -η Αθήνα της νύχτας το ‘80- και προχώρησε σε παραγωγή, η οποία θα βγει στον Σεπτέμβριο του ’22, την ώρα που το «Ντέρτι» θα έβγαινε το 2023, αφού ο ΑΝΤ1 έχει δεσμεύσει το prime time του με τους αγώνες των Μουντιάλ. Μελίνα Τσαμπάνη, Πέτρος Καλκόβαλης και Λευτέρης Χαρίτος συνυπογράφουν την ανακοίνωση και αποφασίζουν να μην προχωρήσουν κρίνοντας πως δημιουργείται ζήτημα αρένας, που δεν ταιριάζει ούτε στην αισθητική ούτε στην κοσμοθεωρία τους. Σεβαστή η απόφαση. Πρόκειται για σπουδαίους ανθρώπους και για σπουδαίους δημιουργούς.

Από την άλλη η τηλεόραση είναι γεμάτη αντιγραφές, παρόμοια format και κάθε επιτυχημένη ιδέα πολλαπλασιάζεται. Ας αποφασίσουν εκείνοι όμως.

Φυσικά αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα του ΑΝΤ1 αυτή την περίοδο. Το «αγκάθι» της πρωινής ζώνης παραμένει με το κανάλι να θέλει Λιάγκα και Σκορδά μαζί, την ώρα που οι ίδιοι θέλουν να χωρίσουν τηλεοπτικά. Τα συμβόλαια δεν έχουν υπογραφές, τα ραντεβού συνεχίζονται και το ζήτημα παραμένει «ορθάνοιχτο».

Πολύ σοφά παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης του «Σασμού» μετά το σοβαρό θέμα που προέκυψε. Για το ποιος έχει δίκιο και ποιος λέει την αλήθεια ας αποφανθεί η Δικαιοσύνη και όχι τα πάνελ και η μεταλλαγμένη ψυχολογία.

«Την ευτυχία σου, όσο λιγότεροι τη γνωρίζουν, τόσο περισσότερο θα κρατήσει». Τάδε έφη ο Γιώργος Σαμπάνης και πόσο δίκιο έχει. Αλλά στην τηλεόραση και η ευτυχία και η δυστυχία υπάρχουν για να διατυμπανίζονται.

Με 13% τηλεθέαση το «Master Chef» αυτή την περίοδο το λες και «πρόβλημα» που αναζητά διορθωτική λύση…

Σταθερή η πρωινή ζώνη του Star. Σε επίπεδο παρουσιαστών…

Σε όλες τις εκπομπές παρουσιάστηκε ο μπουζουκοπόλεμος της αφίσας σε νυχτερινό μαγαζί του Αργύρη Παπαργυρόπουλου. Παραδοσιακός άρχοντας της νύχτας ο επικεφαλής, καταλαβαίνει ότι καλύτερη διαφήμιση από αυτή και να ήθελε δεν θα είχε… Αγαπητέ Αργύρη, μανούρα να γίνεται. Γιατί με ευχές και αγάπες τα μαγαζιά δεν προχωράνε…

Το κουίζ γι΄ απόψε. Ποιο παρουσιαστικό σχήμα αλλάζει και δεν το ξέρει;


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ζελένσκι κήρυξε την έναρξη εκστρατείας χρηματοδότησης για τη βοήθεια της Ουκρανίας

Κινηματογραφική απόδραση κρατούμενου στις φυλακές της Αλαμπάμα με τη βοήθεια σωφρονιστικής υπαλλήλου - Ψάχνουν αν είχαν ερωτικό δεσμό

Πρόεδρος ΕΣΡ κατά Βελόπουλου για τις διαφημίσεις με τα μαντζούνια που «σκοτώνουν» τον κορωνοϊό


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης