Γιάννης Αϊβάζης για τον Κωστόπουλο και τον «Σασμό»: «Σαφώς και παραιτείσαι, μετά από μια τέτοια καταγγελία»

Γιάννης Αϊβάζης για τον Κωστόπουλο και τον «Σασμό»: «Σαφώς και παραιτείσαι, μετά από μια τέτοια καταγγελία»

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός για τις κατηγορίες που βαραίνουν τον σκηνοθέτη του Σασμού, αλλά και τη συνεργασία τους στο παρελθόν

aivazis
Στην υπόθεση του Κώστα Κωστόπουλου αναφέρθηκε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Ο ηθοποιός είχε συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη στο παρελθόν, στη θεατρική παράσταση «Λόλα» και θέλησε να μιλήσει για τα όσα ακούγονται γύρω από το πρόσωπό του.

Πιο συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης της δραματικής σειράς του Alpha «Σασμός», κατηγορείται από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου για βιασμό.  Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, η κοπέλα έκανε λόγο για ένα «άγριο περιστατικό» και είπε ότι «πενθεί για το κορίτσι που ήταν τότε». Όπως ανέφερε, ο βιασμός που καταγγέλλει συνέβη, όταν εκείνη ήταν 21 ετών.

Ωστόσο, δεν κατονόμασε τον σκηνοθέτη της δημοφιλούς σειράς «Σασμός», όμως με τις πληροφορίες που έδωσε, ουσιαστικά τον «φωτογράφιζε».

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αϊβάζης, ο ίδιος είχε σχηματίσει την καλύτερη άποψη για τον σκηνοθέτη.

«Είχαμε συνεργαστεί στη Λόλα. Ο Κώστας είναι ένα εξαιρετικό παιδί, τουλάχιστον όπως τον έχω γνωρίσει εγώ. Ήταν μία πολύ καλή συνεργασία. Δεν ξέρω τι να απαντήσω. Όσον αφορά στις διαπροσωπικές σχέσεις μας, χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο, μια χαρά συνεργασία είχαμε, εξαιρετικός άνθρωπος. Τώρα, στα προσωπικά του, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει», είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjrpxptpvc6h)
Κλείσιμο

«Όταν υπάρχει μια καταγγελία, ο καθένας θα έπραττε έτσι, όπως ο Κώστας με την ανάρτηση. Είχα δει και τις αναρτήσεις της κοπέλας. Χθες διάβασα την ανάρτηση του Κώστα. Όταν υπάρχει μια καταγγελία, πρέπει να την ψάχνεις, δεν μπορείς να ξέρεις τι κάνει ο καθένας στις προσωπικές του σχέσεις. Χωρίς να κατηγορούμε κανέναν. Θεωρώ ότι εφόσον υπάρχει καταγγελία σε εισαγγελέα και από την άλλη πλευρά, ο Κώστας έχει τις δικές του καταγγελίες, υποθέτω, δεν είναι δική μας δουλειά, αλλά των αρμόδιων Αρχών να βρουν την αλήθεια», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Τέλος, για την παραίτησή του Κώστα Κωστόπουλου από τη σειρά «Σασμός», ο Γιάννης Αϊβάζης δήλωσε: «Σαφώς και παραιτείσαι, μετά από μια τέτοια καταγγελία. Είναι υπέρ του αυτό. Εγώ δεν θα μπορούσα να δουλέψω, αν είχα δεχτεί καταγγελία».




Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: Τρελοί πανηγυρισμοί σε Τούμπα, αποδυτήρια και αεροπλάνο για το 47ο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Κορωνοϊός: «Αδειάζουν» οι κλίνες Covid - Υποχωρούν συνεχώς οι εισαγωγές ασθενών


Met Gala 2022: Σημαντικά πρόσωπα της μόδας «καίνε» την Καρντάσιαν - «Για έναν εγωισμό, παραλίγο να καταστρέψει μια ιστορία»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης