Ο Στράτος Τζώρτζογλουκαι η σύζυγός του, Σοφία Μαριόλα, βρίσκονται στη Σαντορίνη για τις πασχαλινές διακοπές τους, από που και μοιράστηκαν αρκετά στιγμιότυπα στα social media.
Το ζευγάρι, εκτός από στιγμές χαλάρωσης, ακολουθεί τα θρησκευτικά δρώμενα των ημερών και συγκεκριμένα, θέλησε να λάβει μέρος και στο στολισμό του Επιταφίου. Στην τελευταία δημοσίευση από το Instagram του Στράτου Τζώρτζογλου μάλιστα, οι δυο τους φαίνονται να τοποθετούν λουλούδια στον επιτάφιο του Ιερού Ναού της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας.
Στις υπόλοιπες αναρτήσεις τους, Στράτος Τζώρτζογλου και Σοφία Μαριόλα απολαμβάνουν το τοπίο του νησιού, με βραδινές εξορμήσεις και μεσημεριανό γεύμα δίπλα στη θάλασσα. Η ερωτική εξομολόγηση δεν έλειψε από τα Instagram stories της συζύγου του ηθοποιού, αφού σε μία από τις φωτογραφίες της με τον Στράτο Τζώρτζογλου έγραψε «Παντοτινό μου ραντεβουδάκι», βάζοντας και μία κόκκινη καρδιά στην ανάρτηση.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης