Τα 24α γενέθλιά του γιόρτασε ο Χρίστος Κούγιας σε νυχτερινό κέντρο.
Ο γιος του Αλέξη Κούγια έχει τα γενέθλιά του τη Δευτέρα 9 Μαρτίου, ωστόσο αποφάσισε να τα γιορτάσει στην αλλαγή και βγήκε να διασκεδάσει με τους φίλους του την Κυριακή 8 Μαρτίου. Όπως φαίνεται από τα stories που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, οι φίλοι του του έκαναν έκπληξη μία τούρτα κατά την έξοδό τους.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Η μητέρα του Χρίστου Κούγια, Εύη Βατίδου, θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από μία ανάρτηση στο δικό της προφίλ στο Instagram, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από όταν ο γιος της ήταν ακόμη μωρό και εκείνη ήταν 24 ετών, σημειώνοντας: «Εγώ τότε 24… μαζί σου… Σήμερα εσύ 24. Χρόνια πολλά. Είσαι το μωρό μου».
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας