Maneskin: Η «εκρηκτική» τους εμφάνιση στο Coachella

Maneskin: Η «εκρηκτική» τους εμφάνιση στο Coachella

Οι νικητές της περσινής Eurovision εμφανίστηκαν με δερμάτινα εσώρουχα στη σκηνή και ξεσήκωσαν το κοινό με τις μοναδικές ερμηνείες τους

maneskin
Οι Maneskin, που κέρδισαν την περσινή Eurovision, βρέθηκαν στη σκηνή του Coachella και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Το ροκ συγκρότημα από την Ιταλία, έκανε το ντεμπούτο του στο πασίγνωστο φεστιβάλ, κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου του Coachella στην Καλιφόρνια.



Ερμηνεύοντας το «Womanizer» από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς, το «Zitti E Buoni» με το οποίο κέρδισαν τον ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού, το «MAMMAMIA», τη δημοφιλή διασκευή του «Beggin», οι Maneskin ξεσήκωσαν τους θεατές και απέδειξαν ότι έχουν έρθει με τον αέρα των νικητών.

Måneskin - Zitti e Buoni - Coachella 2022, Weekend 1


«To Womanizer από τους Maneskin για όσο ζω και αναπνέω» έγραψε ένα χρήστης στα social media.

«Εντάξει, το καλύτερο μέρος των Maneskin στο Coachell είναι όταν τραγούδησαν μια διασκευή του Womanizer της Μπρίτνεϊ Σπίαρς» πρόσθεσε άλλος.

Το συγκρότημα τέλος, τραγούδησε και ένα κομμάτι με αναφορά στην Ουκρανία και τον Πόυτιν.

Ο Νταμιάνο Νταβίντ, η Βικτόρια Ντε Αντζέλις, ο κιθαρίστας, Τόμας Ράτζι και ο ντράμερ, Ετάν Τόρτσιο, ερμήνευσαν το «Gasoline», εμπνευσμένο από τον πόλεμο. Ο frontman της μπάντας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ενώ εκείνοι βρίσκονταν στην σκηνή ανυποψίαστοι, στην Ουκρανία δέχονται πυρά. Κλείνοντας το λόγο του, δε δίστασε να βροντοφωνάξει: «Ελευθερώστε την Ουκρανία, γαμ@@@ τον Πούτιν».


Κλείσιμο
Måneskin виконав пісню Gasoline на фестивалі Coachella, згадав про бомби в Україні і послав * путіна
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης