Κακά Κορίτσια: «Βιώσαμε μεγάλο μπούλινγκ για τα κιλά»

Κακά Κορίτσια: «Βιώσαμε μεγάλο μπούλινγκ για τα κιλά»

«Δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ μας, είχαμε δικό μας κώδικα επικοινωνίας», ανέφεραν οι τραγουδίστριες του συγκροτήματος - Δείτε το σχετικό βίντεο 

277689077_1188286338647153_1833975361600827842_n
Τα «Κακά Κορίτσια», μίλησαν για το πώς τις αντιμετωπίζει ο κόσμος σήμερα, ενώ αναφέρθηκαν και στα σχόλια που δέχονταν στο παρελθόν για τα κιλά τους.

Οι τραγουδίστριες του δημοφιλούς ποπ συγκροτήματος μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», όπου αποκάλυψαν ακόμη, τι τους είχε πει η Ρούλα Κορομηλά.

«Η σχέση μας με το κοινό είναι μαγική γιατί λείπουμε αρκετά χρόνια από το προσκήνιο. Ο κόσμος στο δρόμο μας λέει ότι του θυμίζουμε νοσταλγία, μας ρωτάνε πάντα για το πώς ήταν εκείνη η δεκαετία.

Τα ποσά που παίρναμε εκείνη την εποχή δεν ήταν εξωφρενικά, αλλά πάντα μοιράζονταν διά του τρία. Δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ μας, είχαμε δικό μας κώδικα επικοινωνίας», είπαν αρχικά τα Κακά Κορίτσια.

Στη συνέχεια, οι τραγουδίστριες μίλησαν για το bullying που είχαν βιώσει εκείνη την εποχή: «Γινόταν ένα μεγάλο bullying με τα κιλά, ότι “τα Κακά Κορίτσια πάχυναν".

Δεν θα ξεχάσω μια φορά σε ένα γύρισμα με τη Ρούλα Κορομηλά που μπήκα μέσα και με έπιασε τέτοια στεναχώρια, μαύρισε η ψυχή μου. Μας είπε “Κακά κοριτσάκια, αρχίστε να τρώτε φρουτάκια, το τρώτε το φαϊ σας”. Ήταν πολύ σκληρό το bullying τη δεκαετία του ’90 με τα κιλά».


Δείτε το βίντεο


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cj0hov4ulo81)


Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση θανάτου τριών παιδιών στην Πάτρα: Κορυφή του παγόβουνου η δολοφονία της Τζωρτζίνας

Πρίγκιπας Άντριου: Αντιμέτωπος με νέο σκάνδαλο - Τουρκάλα εκατομμυριούχος κατέθεσε 750.000 λίρες «δώρο» στην πριγκίπισσα Βεατρίκη

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εφεδρείες για όσο διαρκεί η κρίση ακρίβειας - Σχέδιο στέγης για νέους

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης