Ο Μανώλης Λιδάκης ξεκαθαρίζει και ξεσπά: «Δεν πάσχω από λευχαιμία»
Δείτε την οργισμένη ανάρτηση του τραγουδιστή στο Facebook
Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε οΜανώλης Λιδάκηςσχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Αρχικά ο τραγουδιστής μέσα από social media ενημέρωσε ότι αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο έπρεπε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Σε νέα του ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, ο Μανώλης Λιδάκης ξέσπασε εναντίων όλων όσων διαδίδουν πως το πρόβλημα υγείας του είναι η λευχαιμία.
«ΔΕΝ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΛΕΥΧΑΙΜΙΑ. Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι. Κάποιοι καλοθελητές διαδίδουν ότι πάσχω από λευχαιμία και πικραίνουν τα συγγενικά μου πρόσωπα. Εμένα όχι. Μακάρι να μπορούσαν να μπουν για λίγο στη θέση αυτών που υποφέρουν και πονούν. Είναι για λύπηση όλοι όσοι τρέφονται από την κακία και τα τοξικά τους συναισθήματα. Ας έχουμε αγάπη κι ενσυναίσθηση. Μόνο έτσι θα ομορφύνει ο κόσμος μας…», έγραψε ο Μανώλης Λιδάκης.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.