Συνέντευξη παραχώρησε οΣωτήρης Καλυβάτσηςκαι αναφέρθηκε στον λόγο που δεν έχει κάνει ακόμη οικογένεια.
Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε τόσο στη σχέση του με την Ηρώ Λούπη, καθώς και στον λόγο που ακόμη δεν έχουν προχωρήσει σε γάμο.
«Μου αρέσει να γυρίζω σελίδες στη ζωή μου, μάλλον βαριέμαι. Όταν κάποια στιγμή, δούλεψα σε ένα γραφείο, άλλαξα τρεις καρέκλες. Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας, αλλά βολευόμαστε. Όταν έχεις οικογένεια είναι δύσκολο, ίσως αυτός να είναι κι ο λόγος που δεν έχω κάνει ακόμα», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cikfaon9qlkx)
Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως ο ίδιος χρησιμοποιείο το χιούμορ του για να ξεφεύγει από τις δύσκολες καταστάσεις.
«Το χιούμορ είναι η σωτηρία μου. Δεν έχω άλλο τρόπο να διαφεύγω από τα πράγματα. Προς το τέλος της καραντίνας άρχισα ναχάνω το χιούμορ μου. Ευτυχώς είναι και το καλοκαίρι. Λίγο η θάλασσα, λίγο το κορίτσι μου, κατάφερα και πήρα ανάσα», εξήγησε ο ηθοποιός.
Τέλος, αναφέρθηκε στον δεσμό του με την Ηρώ Λούπη. «Όταν έχεις έναν άνθρωπο, μοιράζεσαι χαρές και λύπες. Το ότι δεν μου ταιριάζει ο γάμος, δεν σημαίνει ότι δεν θέλω να συμβιώνω με κάποια. Ο γάμος πολλές φορές είναι ένα βήμα αναγκαστικό για να μην λέει ο κόσμος. Δεν είναι όμως, όλοι οι άνθρωποι για να κάνουν οικογένεια, ούτε είναι όλοι για να μείνουν μόνοι», δήλωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.