MasterChef 2022: Το Twitter κατασπάραξε τον «Μπόμπαινα» και αποθέωσε τη Βασιλική

MasterChef 2022: Το Twitter κατασπάραξε τον «Μπόμπαινα» και αποθέωσε τη Βασιλική

Η αρχηγός της μπλε ομάδας κατάφερε να «κερδίσει» το κοινό με τη συμπεριφορά της, σε αντίθεση με τον Δημήτρη Ταϊρίδη, που ενώ έδειξε την «ευαίσθητη πλευρά» του, δεν έγινε πιστευτός από κανέναν

vasilikitairidis
Ξεχώρισε για ακόμα μία φορά ο «Μπόμπαινας» στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και μάλιστα, για τους λάθος λόγους, σε αντίθεση με τη Βασιλική.

Οι Κόκκινοι κέρδισαν τους Μπλε στο αγώνισμα ασυλίας και η Βασιλική ως αρχηγός της ομάδας ανέλαβε την ευθύνη της, εκπλήσσοντας ευχάριστα το κοινό του μαγειρικού διαγωνισμού.

Ως αρχηγός είχε πλεονέκτημα ή να δώσει ασυλία ή να δείξει κάποιον για υποψήφιο προς αποχώρηση. Αντί να στείλει στον τάκο της φίλη της, Ελισάβετ, η οποία ήταν κι εκείνη που είχε το πιο αδύναμο πιάτο, το γλυκό, η Βασιλική υπέδειξε τον εαυτό της, κάτι που δεν είχε κάνει ως αρχηγός ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Κλείσιμο

Οι χρήστες του Twitter έσπευσαν φυσικά, να την συγχαρούν για την ανωτερότητα και τον χαρακτήρα της, όμως την ίδια στιγμή «κατασπάραξαν» τον Ταϊρίδη, καθώς θεώρησαν «ψεύτικα» τα λόγια του για τη θετή του κόρη, τη Ζούμπι, η οποία έχει διαγνωστεί με το σύνδρομο Wilson.


Ειδήσεις σήμερα:

Στα 21.260 τα νέα κρούσματα - 49 νεκροί και 361 οι διασωληνωμένοι

«Είχαν παγιδεύσει το αυτοκίνητό μου με GPS, ήταν ντυμένοι αστυνομικοί και μου πέρασαν χειροπέδες», λέει ο Κυπαρίσσης για την απαγωγή του

«H Μαριούπολη δεν υπάρχει πια, θυμίζει Χαλέπι», λέει ο αντιδήμαρχος της πόλης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης