Ο Άκης Πετρετζίκης, εκτός από σεφ είναι πλέον, και μπαμπάς και μοιράζεται συχνά τρυφερά στιγμιότυπα με τον γιο του.
Την Παρασκευή, ο Άκης Πετρετζίκης έκλεισε τα 38 και είναι η πρώτη χρονιά που γιορτάζει τα γενέθλιάτου με τον μικρό Αχιλλέα, που απέκτησε με τη σύζυγό του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.
Λόγω της ημέρας μάλιστα, οι συνεργάτες του, του έφτιαξαν μία εντυπωσιακή τούρτα με μία φιγούρα πάνω της. Πάνω στην τούρτα έγραψαν: «Χρόνια πολλά Άκη, Super dad».
Φυσικά, ο σεφ απαθανάτισε την τούρτα και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.