Την οικογένειά της και τους φίλους της λαχτάρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη. Η ηθοποιός είχε ένα ατύχημα το οποίο την έστειλε στο νοσοκομείο.
Πιο συγκεκριμένα χθες ήταν η τελευταία παράσταση για την «Αυλή των θαυμάτων» που ανέβαινε στο Μέγαρο Μουσικής. Το ατύχημα της ηθοποιού συνέβη λίγες ώρες και ήταν αμφίβολο αν η Κατερίνα Παπουτσάκη θα ήταν σε θέση να δώσει το παρόν στη θεατρική παράσταση.
«Στα επείγοντα, έχω χτυπήσει το χέρι μου και έχω έρθει εδώ για να με δει ο γιατρός. Έπεσα ο μπούφος και έχω λίγο άγχος για το αν θα προλάβω και αν θα είμαι ok για την παράσταση», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο βίντεο που ανέβασε μέσα από το νοσοκομείο.
Η ίδια πάντως παρά την ατυχία που της συνέβη δεν έχασε το χιούμορ λέγοντας πως το ατύχημά της οφείλεται σε… μάτι.
Τελικά η ηθοποιός έφυγε από το νοσοκομείο με σπασμένο δάχτυλο όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ανέβασε.
Κλείσιμο
Τελικά η Κατερίνα Παπουτσάκη μέσα από τα instastories της αποκάλυψε πως τελικά όλα πήγαν καλά και εμφανίστηκε στην τελευταία της παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.