Πένθος για την Κατερίνα Καραβάτου - Μετά τη μητέρα της πέθανε και η θεία της
Διαβάστε τη δημοσίευση που ανέβασε η παρουσιάστρια
Η Κατερίνα Καραβάτου πριν λίγο καιρό έχασε τη μητέρα της και τώρα, όπως ανακοίνωσε σε δημοσίευσή της στο Instagram, έφυγε από τη ζωή και η θεία της, Αρτεμούλα.
Βαθύτατα συγκινημένη, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της θείας της, που τη συνόδεψε με τη φράση: «Η θεία μου η Αρτεμούλα. Η υπέροχη θεία μου ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ. Πόσα ευχαριστώ της είπα σήμερα, δεν φαντάζεται κανείς. Ούτε καν εκείνη».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.