Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Νέα μαρτυρία για το πάρτι στη σουίτα έρχεται σε αντίθεση με όσα κατέθεσε η Γεωργία

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Νέα μαρτυρία για το πάρτι στη σουίτα έρχεται σε αντίθεση με όσα κατέθεσε η Γεωργία

«Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις» λέει ο δικηγόρος του νέου μάρτυρα, που βρισκόταν στο πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς - Αύριο αναμένεται να παραδοθεί ο φάκελος με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης

mpika-main4
Περιπλέκεται η υπόθεση του ομαδικού βιασμού σε γνωστό ξενοδοχείο στην παραλία της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, που κατήγγειλε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα. Και αυτό, καθώς φαίνεται ότι υπάρχει μια νέα μαρτυρία, που ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα.

Όπως έγραψε το makthes.gr, σήμερα το πρωί, στην πέμπτη τακτική ανακρίτρια, κατέθεσε ως μάρτυρας ένας από τους παρευρισκόμενους στο συγκεκριμένο πάρτι.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Θάνο Καρατσιώλη, ο συγκεκριμένος άντρας φέρεται να παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή συγκριτικά με τις αναφορές της 24χρονης. «Ο πελάτης μου ήταν καθ' όλη τη διάρκεια του πάρτι στη σουίτα. Παρουσιάζει μία διαφορετική πραγματικότητα. Λέει πως είδε την 24χρονη και όταν επέστρεψε στο ξενοδοχείο και, όπως υποστηρίζει, δεν την αντίκρισε στην κακή κατάσταση που αναφέρει» τόνισε ο κ. Καρατσιώλης.

«Δεν είδε στο πάρτι κάτι περίεργο ή κάτι που να συνδέεται με παράνομες πράξεις» προσέθεσε σχετικά.

Τουλάχιστον άλλοι δύο παρευρισκόμενοι στο επίμαχο πάρτι έχουν πλησιάσει τον δικηγόρο, για να καταθέσουν όσα γνωρίζουν. Τα συγκεκριμένα άτομα, που είχαν προσκληθεί στο ίδιο πάρτι με την 24χρονη, φέρονται να αφηγούνται όσα συνέβησαν το ξημέρωμα της Πρωτοχρονιάς, με σημαντικές διαφορές από την αφήγηση της 24χρονης. Πάντως, τα άτομα που πέρασαν την πόρτα της σουίτας 401 φαίνεται να είναι περισσότερα από 17, καθώς πολλοί πήγαιναν για λίγη ώρα και αποχωρούσαν γρήγορα.

Εν τω μεταξύ, για ακόμα μια φορά βρέθηκε σήμερα στο γραφείο της πέμπτης τακτικής ανακρίτριας ο καθηγητής Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ, Νίκος Ράικος. Δεν παρέδωσε τον φάκελο με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης, αλλά βρέθηκε στο δικαστικό μέγαρο για ενημέρωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος με τα αποτελέσματα των εξετάσεων αναμένεται να παραδοθεί αύριο το πρωί.

Κλείσιμο
Η έρευνα των δικαστικών αρχών συνεχίζεται σε δύο μέτωπα: Τόσο αποκλειστικά για την υπόθεση της 24χρονης όσο και για ην δράση κυκλωμάτων μαστροπείας. Στο πλαίσιο αυτό κατέθεσε σήμερα και ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι, ο οποίος πάντως εμφανίζεται να το αρνήθηκε.

Ειδήσεις σήμερα:

Προσπάθεια δημοσκοπικής ανάτασης του ΣΥΡΙΖΑ, λέει η κυβέρνηση για την πρόταση μομφής

Πώς δίνονται ειδικές άδειες σε εργαζομένους όταν νοσούν οι ίδιοι ή τα παιδιά τους, oι νέες υπουργικές αποφάσεις

Αυτός είναι ο νέος Αρχηγός της Πυροσβεστικής, Αλέξης Ράπανος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης