To νέο τραγούδι της Έλενας Τσαγκρινού με τον Dj Stephan λέγεται "Epafi" και θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες
Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ
Ο Dj Stephan και η Έλενα Τσαγκρινού ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν ένα ντουέτο με τίτλο «Epafi», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, μαζί με βίντεο κλιπ, από την Panik Records.
Ο δημοφιλής παραγωγός, που έχει κυκλοφορήσει solo hit singles, έχει κάνει επιτυχημένες συνεργασίες και έχει συνδέσει το όνομά του με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες, συνεργάζεται πρώτη φορά με την ταλαντούχα τραγουδίστρια, η οποία «μάγεψε» και εκτός συνόρων μέσα από τη συμμετοχή της στην περσινή Eurovision και το αποτέλεσμα είναι «εκρηκτικό».
Τα γυρίσματα του music video, που εξιστορεί ένα love story με διαφορετικό τρόπο, έγιναν πριν από λίγες ημέρες, σε διάφορες τοποθεσίες της Αττικής, σε σκηνοθεσία George Mpenioudakis.
Το «Εpafi», σε μουσική Nore και στίχους Dj Stephan, θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου. To music video θα αποκαλυφθεί στο κανάλι της Panik στο YouTube μία ημέρα μετά, το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.