Έφυγε από τη ζωή ο κωμικός Λούι Άντερσον

Έφυγε από τη ζωή ο κωμικός Λούι Άντερσον

Διαγνώστηκε με λέμφωμα και «έφυγε» σε ηλικία 68 ετών

louie_anderson
Έφυγε από τη ζωή ο stand up κωμικός και συγγραφέας, Λούι Άντερσον, μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, πέθανε σε ηλικία 68 ετών, λίγες ημέρες αφού έγινε γνωστή η είδηση ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα, μία μορφή κακοήθειας που προσβάλλει το λεμφικό σύστημα.

Ο ηθοποιός Πόλι Σορ έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση για τη διάγνωσή του, νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, αναφέροντας πως ο κωμικός νοσηλεύεται για θεραπεία.

«Το λέω αυτό με βαριά καρδιά. Έφυγα πριν λίγο από το νοσοκομείο του Λος Άντζελες, όπου οι αδερφές του και οι στενοί του φίλοι με ενημέρωσαν πως η κατάστασή του είναι σοβαρή. Είναι ακόμα μαζί μας, αλλά κρατήστε τον στις προσευχές σας», είχε γράψει.


Ο Λούι Άντερσον ήταν γνωστός για τις stand up εμφανίσεις του, τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά Life With Louie, την παρουσίαση του show, Family Feud, αλλά και στο  Baskets. Μάλιστα για τον ρόλο του στη σειρά του FX,  κέρδισε ένα Emmy το 2016, ενώ ήταν υποψήφιος και στις τελετές του 2017 και του 2018.

«Στα 62 μου, πήρα τον ρόλο της ζωής μου», είχε πει ο ηθοποιός στο Variety το 2016. «Είναι σαν μια δουλειά που ήξερα ήδη ότι θα αποκτούσα με κάποιο τρόπο. Νόμιζα ότι ήμουν πολύ καλύτερος σοβαρός παρά αστείος ηθοποιός, αλλά πάντα πίστευα ότι ήμουν και τα δύο ταυτόχρονα».

Πρόσθεσε δε, ότι το σετ της σειράς Baskets, με επικεφαλής τον Ζακ Γαλιφιανάκη, ήταν γεμάτο από την «πιο φιλόξενη, ζεστή και αγαπημένη ομάδα ανθρώπων» που έχει γνωρίσει ποτέ.


Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Δίκη «ψευτογιατρού»: Άφηνε γυναίκες με σκλήρυνση κατά πλάκας να υποφέρουν και τους έλεγε πως έχουν... ψύξη

Adele: Με δάκρυα στα μάτια η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανακοινώνει την ακύρωση των συναυλιών της στο Λας Βέγκας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης