Ποινική δίωξη στον αγρότη του Survivor που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 16χρονη

Ποινική δίωξη στον αγρότη του Survivor που κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 16χρονη

Ο Γιώργος Κατσαούνης κατηγορείται ότι προσπάθησε να εξαναγκάσει την 16χρονη να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του

katsaounis_diwksi_xr
Ποινική δίωξη κατά του παίκτη του ριάλιτι τηλεπαιχνιδιού Survivor, Γιώργου Κατσαούνη άσκησε χθες το μεσημέρι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr.

O αγρότης κατηγορείται για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράνομη άσκηση βίας στο 16χρονο κορίτσι που τον είχε μηνύσει τον περασμένο Δεκέμβρη.

Ο Γιώργος Κατσαούνης του Survivor κατηγορείται ότι προσπάθησε να εξαναγκάσει την 16χρονη να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του, θωπεύοντάς την αρχικά στους μηρούς και κοντά στα γεννητικά της όργανα χωρίς τη θέλησή της. Ο αγρότης του Survivor φέρεται να επέμεινε, ασκώντας βία πάνω της, προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του ωστόσο το ανήλικο κορίτσι κατάφερε να διαφύγει και να επιστρέψει στο σπίτι της όπου και διηγήθηκε στους γονείς της τι είχε συμβεί.

Την επόμενη μέρα η 16χρονη μαζί με τους γονείς της κατέφυγαν στις αστυνομικές Αρχές και υπέβαλαν μήνυση κατά του Γιώργου Κατσαούνη.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΠΡΟΣ-ΧΡΗΣΗ
Η δικηγόρος της 16χρονης, Μαρία Γαλλιού

Κλείσιμο
H κυρία Μαρία Γαλλιού, δικηγόρος της 16χρονης, σε δήλωση της στο protothema.gr ανέφερε: «Η ανήλικη παθούσα αμέσως μετά το περιστατικό, όχι μόνο το διηγήθηκε στους γονείς της αλλά προσέφυγε στις αστυνομικές αρχές, καταγγέλλοντάς το πάραυτα, δηλώνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη της στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. H ανάγκη αφύπνισης σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο είναι επιτακτική. Ας μεγαλώνουμε τα αγόρια μας και τα κορίτσια μας διαφορετικά, ακόμη κι αν εμάς δεν μας μεγάλωσαν τόσο διαφορετικά καθότι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης είναι πρωταρχικό, ανεξαρτήτως φύλου».


Ειδήσεις σήμερα:

Νοσοκομείο του Μιλάνου τάσσεται υπέρ της αναβολής των θεραπειών μη εμβολιασμένων πολιτών

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά για την επερχόμενη κακοκαιρία «Ελπίς»


Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης