«Μετά την καραντίνα, ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει και να εκτονωθεί» τονίζει ο Νίκος Βέρτης

«Μετά την καραντίνα, ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει και να εκτονωθεί» τονίζει ο Νίκος Βέρτης

«Κάποια πράγματα είναι απαραίτητα στη ζωή μας και βελτιώνουν την ψυχολογία μας» υποστηρίζει ο επιτυχημένος καλλιτέχνης

vertis
Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», η οποία βρισκόταν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», έκανε δηλώσεις το πρωί της Τρίτης 30 Νοεμβρίου ο Νίκος Βέρτης. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής επέστρεψε από το Βερολίνο, αφού πραγματοποίησε εκεί συναυλία.

«Είχα δύο χρόνια να κάνω συναυλία στο Βουκουρέστι. Λίγες μέρες μετά την συναυλία μου, ξεκίνησε το lockdown» εξήγησε.

Ο Νίκος Βέρτης αναφέρθηκε στις συνήθειες που απέκτησε στην καραντίνα, καθώς και στα νέα μέτρα στα κέντρα νυχτερινής διασκέδασης για την μη περαιτέρω εξάπλωση του κορωνοϊού.

«Προσπαθώ να κρατάω το περπάτημα στη ζωή μου. Αλλά δυστυχώς, όταν ο άνθρωπος έχει κάποια προβλήματα, κάνει κάποια άλλα προβλήματα στη ζωή του. Όταν δεν έχει προβλήματα, τα ξεχνάει αυτά που έκανε πριν. Μέσα στην καραντίνα αναγκαστικά πηγαίναμε όλοι και περπατούσαμε. Δυστυχώς βλέπω πως τα μονοπάτια, που περπατούσα και είχαν κόσμο, τώρα είναι άδεια. Προσπαθώ να κρατώ 2-3 φορές την εβδομάδα τον περίπατό μου αυτό. Προτιμώ η ζωή μου να είναι πιο πολύ με την υγιεινή διατροφή» σημείωσε.

Για τις εμφανίσεις του στο ΥΤΟΝ και τα όσα έχουν στερηθεί οι άνθρωποι εξαιτίας της πανδημίας, σχολίασε: «Οι εμφανίσεις πάνε πάρα πολύ καλά. Ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει. Πολλοί άνθρωποι δεν παίρνουν στα σοβαρά το πόσο σημαντικό είναι η εκτόνωση των ανθρώπων και το δικαίωμα στο να διασκεδάσει. Δεν μιλάμε για τις υπερβολές. Μιλάμε στο να βγει έξω και να παρακολουθήσει ένα πρόγραμμα. Είναι κάποια πράγματα που είναι απαραίτητα στη ζωή μας και που έχουν βοηθήσει στη βελτίωση της ψυχολογίας των ανθρώπων τελευταία».

Ακόμη, για το επάγγελμά του, τόνισε: «Αγαπάω  πολύ αυτό που κάνω  και θέλω να απολαμβάνω την αγάπη που μου δίνει ο κόσμος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του STAR:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cg2xqnaw3u95-st)

Τέλος, αποκάλυψε ποιο τραγούδι του ακούει, όταν η διάθεσή του βρίσκεται στα πατώματα: «Το "Σ' αγαπάω" είναι μία αισιόδοξη μουσική πινελιά μέσα στο πρώτο άνοιγμα μετά την καραντίνα. Συνήθως όταν κυκλοφορήσει ένα τραγούδι μου, δεν κάθομαι να το ακούσω πολύ. Μπορεί να το ακούσω μετά από δύο χρόνια. Πολλές φορές που ήμουν πεσμένος, το έβαζα να το ακούσω. Από τις σπάνιες φορές».



Ειδήσεις σήμερα:

«Η κυβέρνηση να βοηθήσει άμεσα», λέει ο Παπανδρέου από τις πληγείσες περιοχές στην Πάτρα

Άλμα του πληθωρισμού στην Ελλάδα στο 4,3% το Νοέμβριο «βλέπει» η Eurostat

Βροχές, θυελλώδεις άνεμοι και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης