Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η Τζόυς Ευείδη. Η ηθοποιός μιλώντας για τα επαγγελματικά της είπε πως αυτή την περίοδο έχει πολύ ελεύθερο χρόνο καθώς δεν εργάζεται.
Αποκάλυψε πως δεν είχε καμία πρόταση και επειδή ντρέπεται δεν σηκώνει ποτέ το τηλέφωνο για να πει «είμαι διαθέσιμη».
Η ηθοποιός ρωτήθηκε και για το αν πρέπει να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι στα θέατρα με την ίδια να απαντά πως πρέπει να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι λέγοντας πώς πρέπει να κάνουμε όλοι το εμβόλιο για να μην πεθάνουμε.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.