Η Τζόυς Ευείδηαπάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τον Τάσο Ξιαρχό.
Ο γνωστός χορογράφος χλεύασε μία νεαρή κοπέλα για τα κιλά της και τις στυλιστικές της επιλογές, με αποτέλεσμα να γίνει αντίκειμενο κατακραυγής.
Η Τζόυς Ευείδη που κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του, είπε χαρακτηριστικά: «Όλα αυτά είναι στενάχωρα πράγματα. Δεν ξέρω με τι πρόθεση έγιναν, στον χαβαλέ ή ήταν άτυχη στιγμή, αλλά το σίγουρο είναι ότι κι αυτός το μετάνιωσε πολύ άσηχμα, με όποιον τρόπο και να το έκανε».
Στην συνέχεια μάλιστα, πρόσθεσε ότι κι εκείνη έχει δεχτεί ανά διαστήματα κάποια σχόλια, που την κάνουν να στεναχωριέται. «Εγώ τι να πω; Εγώ είμαι από τη θέση της χοντρής. Εμείς το ζούμε και πάνω στη σκηνή, που όταν βγαίνουμε ακούμε “πάχυνε” ή “αδυνάτισε”. Είναι τραγικό όλο αυτό, στενοχωριέμαι με αυτά τα σχόλια. Υπάρχει άνθρωπος που να μην στενοχωριέται ρε παιδιά;», είπε η ηθοποιός.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ