Ηλίας Βαλάσης: «Είχαμε μετωπική σύγκρουση με τη μηχανή, είπα πως αν ζει η γυναίκα μου, τότε θα αλλάξω τη ζωή μου»

Ηλίας Βαλάσης: «Είχαμε μετωπική σύγκρουση με τη μηχανή, είπα πως αν ζει η γυναίκα μου, τότε θα αλλάξω τη ζωή μου»

Ο ηθοποιός περιέγραψε το ατύχημα που είχε με τη γυναίκα του και έγινε τελικά, η αιτία να αλλάξει τη ζωή του

valasis
Για το ατύχημα που είχε πριν κάποια χρόνια με την σύζυγό του και παραλίγο να τους κοστίζει τη ζωή μίλησε ο Ηλίας Βαλάσης.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ζωή του και πόσο άλλαξε από τη μία στιγμή στην άλλη.

«Κάποια μέρα μιλούσα με τον πνευματικό μου και μου έλεγε ότι αυτή τη γυναίκα δεν πρέπει να τη διώξω από τη ζωή μου, γιατί ο Θεός δεν είναι τιμωρός, αλλά θα με συνεφέρει. Μου είπε να σταματήσω όλα τα προηγούμενα που έκανα στη ζωή μου, που ήταν πάρα πολλά, όπως άσχημες συμπεριφορές, γυναίκες, ήμουν πολύ γυναικάς. Στην εξομολόγηση του είπα ότι θα χωρίσω, γιατί ήθελα να γυρίσω πίσω στην άστατη ζωή που έκανα. Εκείνος μου έλεγε να μην το κάνω, γιατί ο Θεός θα με συνεφέρει και θα είναι πολύ άσχημο αυτό για εμένα», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

Στην συνέχεια περιέγραψε την ημέρα που τον έκανε να αλλάξει όλη του την ζωή. «Το ίδιο βράδυ τσακώνομαι με τη γυναίκα μου και της λέω ότι θέλω να χωρίσουμε. Ανεβαίνουμε στη μηχανή και στο επόμενο στενό είχαμε μετωπική σύγκρουση. Η γυναίκα μου πετάχτηκε 15 μέτρα μακριά και εγώ έσπασα 15 πλευρά, πράγμα που κατάλαβα μετά. Η αίσθηση που είχα, επειδή δεν πονούσα καθόλου, ήταν ότι έχω πάθει κάτι πάρα πολύ άσχημο. Σκεφτόμουν ότι δεν θα ζήσω και εκείνη τη στιγμή ήρθε αυτό το φως που είχε έρθει όταν ήμουν και μικρός. Ήταν κόσμος γύρω μου αλλά εγώ δεν άκουγα τίποτα», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfsth1fy3y7l-st)


Όσο έβλεπε την γυναίκα του πεσμένη πιο δίπλα, κατανόησε ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει στη ζωή που κάνει. «Έβλεπα τη γυναίκα μου πιο 'κεί και θεωρούσα αδιανόητο αυτός ο άνθρωπος να έχει χαθεί και η αιτία να είμαι εγώ. Λέω, λοιπόν, “Χριστέ μου, θα πάω εκεί, κάνε να ζει, γιατί αν δεν ζει δεν ξέρω τι θα κάνω κι αν ζει θα αλλάξω όλη μου τη ζωή”. Απείλησα τον Θεό τον ίδιο. Πάω συρόμενος εκεί και τη φωνάζω με το όνομά της, τότε εκείνη σηκώνεται και με ρωτάει γιατί είμαι κάτω και τι έγινε. Δεν είχε καταλάβει τίποτα, δεν είχε πειραχτεί ούτε τρίχα από τα μαλλιά της. Και τότε της λέω, ότι αν ζήσω θα την παντρευτώ και θα κάνουμε παιδιά», δήλωσε.





Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ο βιαστής παιδιών και δολοφόνος Ντέιβιντ Κοξ που ζητούσε να τον εκτελέσουν «το ταχύτερο δυνατόν»

«Χειρόφρενο» σήμερα σε ΗΣΑΠ, Μετρό και Τραμ - Στάση εργασίας στα λεωφορεία - Χωρίς δακτύλιο η Αθήνα

Ανεμβολίαστο κατά του κορωνοϊού το 30% των υγειονομικών στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης