Ένοχη για παραβίαση του νόμου περί απρεπούς έκθεσης ίσως κριθεί η Sophia Urista που... ούρησε on stage στο πρόσωπο του φαν της
Η τραγουδίστρια ίσως έρθει αντιμέτωπη με ποινές - Η τοπική αστυνομία της Ακτής Ντεϊτόνα έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνες για την υπόθεση - Πρόστιμο ύψους 1.000 δολαρίων ή φυλάκιση για λιγότερο από 1 χρόνο
Αντιμέτωπη με το Νόμο ίσως έρθει η Sophia Urista, μετά το «golden shower» που «χάρισε» σε fan της κατά την διάρκεια της εμφάνισής της στο Φεστιβάλ Rockville στη Φλόριντα.
Οι αρχές της Ακτής Ντεϊτόνα ερευνούν την υπόθεση της ροκ σταρ που ούρησε στο πρόσωπο του άνδρα, ενώ βρισκόταν πάνω στην σκηνή, καθώς πιθανότατα να κριθεί ένοχη για παραβίαση του νόμου περί απρεπούς έκθεσης. Στην προκειμένη περίπτωση, η ποινή επιβάλλει πρόστιμο ύψους 1.000 δολαρίων ή εώς και ένα χρόνο φυλάκιση.
Even though Brass Against singer Sophia Urista cleaned up the mess herself, she could still face indecent exposure charges. https://t.co/Oo19lzApbP
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των αρχών της Ακτής Ντεϊτόνα: «Είναι παράνομο κάποιος να εκθέτει τα γεννητικά του όργανα δημόσια ή σε ιδιωτικούς χώρους κάποιου άλλου ή ακόμα και σε μέρη που μπορεί να γίνει αντιληπτός από άλλους ιδιωτικούς χώρους».
«Γνωρίζουμε το περιστατικό και σε καμία περίπτωση δεν επιδοκιμάζουμε την απρεπή συμπεριφορά που είδαμε από το συγκρότημα. Θέλουμε να επιβεβαιώσουμε ότι ποτέ στο μέλλον δε θα επαναληφθεί κάτι ανάλογο ούτε από τους ίδιους, ούτε από άλλους καλλιτέχνες», γράφει σε επίσημη ανακοίνωση ο διοργανωτής του Φεστιβάλ, Ντάνι Γουίμερ.
Ωστόσο, το γεγονός ότι το συμβάν έλαβε χώρα σε συνεννόηση πάντα με τον θαυμαστή της, ίσως αποτελέσει ελαφρυντικό για την Sophia Urista.
Η ίδια βέβαια, δείχνει να έχει μετανιώσει για την πράξη της, ενώ φρόντισε να ζητήσει και δημόσια συγγνώμη για την συμπεριφορά της με μία ανάρτησή στο Instagram. «Θέλω να αναφερθώ στην ερμηνεία μου στο Rockville metal festival της Ντεϊτόνα. Πάντοτε δοκίμαζα τα όρια της μουσικής και της σκηνικής μου παρουσίας. Εκείνη τη νύχτα, ξεπέρασα αυτά τα όρια. Αγαπώ την οικογένειά μου, την μπάντα μου και τους φαν μου περισσότερο από οτιδήποτε άλλο και ξέρω ότι ορισμένοι πληγώθηκαν ή προσβλήθηκαν από την πράξη μου. Τους ζητώ συγγνώμη και θέλω να ξέρουν ότι δεν είχα πρόθεση να τους πληγώσω... Δεν είμαι shock artist, θέλω πάντα να δίνω προτεραιότητα στη μουσική. Είμαι ευγνώμων για την συνεχιζόμενη υποστήριξή σας και την αγάπη σας», έγραψε η 36χρονη.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.