Η Πέννυ Μπαλτατζή ξεκαθάρισε με ένα insta story ότι δεν αποχώρησε από το σχήμα της Πέγκυς Ζήνα λόγω της αφίσας, στην οποία παρουσιαζόταν ως guest star.
Αφορμή για την ανάρτησή της στάθηκε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ, που παρουσιάστηκε από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, σύμφωνα με το οποίο, η τραγουδίστρια αποχώρησε από το μουσικό σχήμα λόγω της αφίσας και του τίτλου, που της έδωσαν.
Όπως ήταν αναμενόμενο, η Πέννυ Μπαλτατζή ενημερώθηκε για το εν λόγω ρεπορτάζ και αποφάσισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους.
«Επειδή γράφονται και λέγονται ανακρίβειες… Δεν αποχώρησα από το σχήμα της Πέγκυς Ζήνα για καμία αφίσα και κανένα τίτλο. Αυτά είναι μικρότητες. Εκτός από επαγγελματίες είμαστε πρωτα απ’ όλα άνθρωποι με αξιοπρέπεια και συναισθήματα. Αποχωρώ και λυπάμαι, γιατί χάνω τη δουλειά μου, αλλά το να αισθάνομαι όμορφα στον περιβάλλοντα χώρο που εργάζομαι είναι το πρώτο που με ενδιαφέρει», έγραψε στην ανάρτησή της.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.
Με περισσότερες από 15 αναχωρήσεις καθημερινά, ταξιδεύεις γρήγορα και άνετα από τον Πειραιά προς Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρο, Ύδρα, Σπέτσες, Ερμιόνη και Πόρτο Χέλι