Πέννυ Μπαλτατζή: Τα προβλήματα που αντιμετώπισε πριν καταφέρει τελικά να μείνει έγκυος - Δείτε βίντεο

Πέννυ Μπαλτατζή: Τα προβλήματα που αντιμετώπισε πριν καταφέρει τελικά να μείνει έγκυος - Δείτε βίντεο

Τα προβλήματα υγείας, οι τέσσερις αποβολές και η ψυχική υγεία της μητέρας της

μπαλτατζη
Σε πρόσφατη συνέντευξη, που έδωσε η Πέννυ Μπαλτατζή στο Alpha Παντού και την δημοσιογράφο Βίκυ Χατζή, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δυσκολίες, που αντιμετώπισε πριν φέρει στην ζωή τον γιο της, καθώς και στα προβλήματα ψυχικής υγείας, που αντιμετώπιζε η μητέρα της.

Όπως εξήγησε η τραγουδίστρια, δυσκολεύτηκε πάρα πολύ την περίοδο, που προσπαθούσε να αποκτήσει παιδάκι. Εκείνο τον καιρό, η μητέρα της αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα, τα οποία είχαν κατά κάποιον τρόπο αντίκτυπο και στην ίδια.



«Το πιο δύσκολο κομμάτι πριν γίνω μητέρα ήταν η περίοδος που είχα και την μαμά μου άρρωστη. Τα είχα όλα μαζί. Έπρεπε να διαχειριστώ το πένθος μου, πενθούσα για την μαμά μου, γιατί ήξερα ότι θα φύγει από την ζωή. Παράλληλα, πενθούσα και για όλο αυτό που περνούσα. Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να φτάσω στην πηγή και να έρθει η ώρα να γνωρίσω στην μαμά μου ένα παιδάκι. Οπότε, έδωσα χρόνο στον εαυτό μου και είπα ότι δεν θα κάνω παιδί από απωθημένο. Κοίταξα τον εαυτό μου και το σώμα μου. Ησύχασα, όταν έφυγε από την ζωή η μαμά μου, γιατί ηρέμησε. Και τότε είπα στον Χρήστο ότι τώρα είμαι έτοιμη να προσπαθήσουμε πάλι. Και έμεινα έγκυος από την πρώτη φορά, μετά από τέσσερις αποβολές», εξήγησε αρχικά η Πέννυ Μπαλτατζή.


Κλείσιμο

Σχετικά με τα προβλήματα, που αντιμετώπιζε η μητέρα της, η τραγουδίστρια είπε: «Η μαμά μου είχε την δική της πορεία. Μου έμαθε πολλά πράγματα κι ας είχαμε τις δυσκολίες μας. Ήταν πολύ μπλοκαρισμένη, λόγω των θεμάτων που είχε στην χημεία του εγκεφάλου της. Γιατί όλα χημεία είναι. Ήταν πάντα σε ένταση, σε έξαρση. Εκρηκτικός άνθρωπος, αλλά ταυτόχρονα κι ευαίσθητη, με φοβερή αισθητική. Αλλά τα θέματα ψυχικής υγείας πάντα την ξεπερνούσαν. Μιλάμε για αγχώδεις διαταραχές, εμμονές, φοβίες πολλές και καταθλιπτικά επεισόδια, τα οποία την οδήγησαν τελικά σε βαθιά κατάθλιψη. Μας αγαπούσε πολύ, αλλά δεν μπορούσε να διαχειριστεί αυτό, που της συνέβαινε».





Ειδήσεις σήμερα: 

Πρόεδρος επιχειρηματιών Μυκόνου: «Οι τουρίστες μας βρίζουν γιατί θεωρούν πως τους κοροϊδέψαμε»

ΕΜΑΚ: 54 στελέχη αρνήθηκαν να εμβολιαστούν κατά της Covid και μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες

Την άρση της ασυλίας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αποφάσισε η Βουλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης