Για μια ακόμα φορά στη σκηνή του J2US βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη πλάι στον παρτενέρ της Νικηφόρο, χαρίζοντας στους τηλεθεατές μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση.
Η Ιωάννα Τούνη και ο Νικηφόρος ερμήνευσαν το τραγούδι «Άπαπα» της Δέσποινας Βανδή, λαμβάνοντας διθυραμβικά σχόλια από την κριτική επιτροπή για τη συγκεκριμένη εμφάνιση.
«Εντυπωσιακό αυτό το κίνκι σκηνικό και εσύ… σαδομαζό να βγαίνεις έξω» τόνισε με χιούμορ η Δέσποινα Βανδήκατά την κριτική της.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.