Ο Αλέξανδρος Παρθένης μιλά για τον δύσκολο χωρισμό με τη Θάνου

Ο Αλέξανδρος Παρθένης μιλά για τον δύσκολο χωρισμό με τη Θάνου

«Είναι ο άνθρωπός μου, είμαστε πέντε χρόνια μαζί και ζούμε μαζί. Έχει δύο παιδιά από τον πρώτο γάμο και η αγάπη που της έχω είναι μεγάλη», λέει ο ηθοποιός για τη Βιβή Κωστοπούλου

Alexandros_Parthenis
Ο Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα με αφορμή τον ρόλο του στην παράσταση «Αχ αυτός ο άντρας μου». Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του στο μόντελινγκ, τον χωρισμό του από την Κατερίνα Θάνου αλλά και τη σχέση του με τη Βιβή Κωστοπούλου.

Για την καριέρα του στο μόντελινγκ: «Στην Ελλάδα δεν υπάρχει το αντρικό μόντελινγκ για να πεις ότι έβγαλες πολλά χρήματα. Ωστόσο, για την εποχή βγήκαν καλά χρήματα. Κάποια στιγμή πήγα στο εξωτερικό, όμως το μέγεθός μου ως δε βοηθούσε και πολύ. Θυμάμαι είχα πάει στο Μιλάνο, είχα κάνει casting με όλους τους σχεδιαστές και δεν υπήρχε ούτε ένα ρούχο που να μου χωρέσει. Ήταν πιο μικρά τα νούμερα».

Για τον χωρισμό του από την Κατερίνα Θάνου: «Η Κατερίνα ήταν ένας άνθρωπος που ήταν στη ζωή μου, είναι ένας άνθρωπος που θαύμαζα και θαυμάζω για αυτό που ήταν. Από εκεί και πέρα, κάποια στιγμή αποφασίσαμε ότι οι δρόμοι μας ήταν διαφορετικοί και ο καθένας ακολούθησε τη δική του πορεία».

Για τη σχέση του με τη Βιβή Κωστοπούλου: «Είναι ο άνθρωπός μου, είμαστε πέντε χρόνια μαζί και ζούμε μαζί. Έχει δύο παιδιά από τον πρώτο γάμο και η αγάπη που της έχω είναι μεγάλη. Νομίζω ότι είναι καρμικό, με συμπληρώνει».

Για την απόφαση να μην κάνει δικά του παιδιά: «Έχω επιλέξει έναν άνθρωπο στη ζωή μου που έχει ήδη δύο παιδιά. Δεν είμαι ο βιολογικός τους πατέρας αλλά για μένα ο τρόπος που με κοιτάνε, που με αγαπάνε, που με φροντίζουν και τους φροντίζω, δεν νομίζω ότι θα διέφερε από το να είχα ένα δικό μου παιδί».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cfgx4qyw038x-st)

Ειδήσεις σήμερα:

Χωρίς μάσκες στο μετρό αγρότες της Κρήτης - Διαμαρτυρία στο Αγροτικής Ανάπτυξης

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης