Η Τζόυς Ευείδηαπάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τον Τάσο Ξιαρχό.
Ο γνωστός χορογράφος χλεύασε μία νεαρή κοπέλα για τα κιλά της και τις στυλιστικές της επιλογές, με αποτέλεσμα να γίνει αντίκειμενο κατακραυγής.
Η Τζόυς Ευείδη που κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του, είπε χαρακτηριστικά: «Όλα αυτά είναι στενάχωρα πράγματα. Δεν ξέρω με τι πρόθεση έγιναν, στον χαβαλέ ή ήταν άτυχη στιγμή, αλλά το σίγουρο είναι ότι κι αυτός το μετάνιωσε πολύ άσηχμα, με όποιον τρόπο και να το έκανε».
Στην συνέχεια μάλιστα, πρόσθεσε ότι κι εκείνη έχει δεχτεί ανά διαστήματα κάποια σχόλια, που την κάνουν να στεναχωριέται. «Εγώ τι να πω; Εγώ είμαι από τη θέση της χοντρής. Εμείς το ζούμε και πάνω στη σκηνή, που όταν βγαίνουμε ακούμε “πάχυνε” ή “αδυνάτισε”. Είναι τραγικό όλο αυτό, στενοχωριέμαι με αυτά τα σχόλια. Υπάρχει άνθρωπος που να μην στενοχωριέται ρε παιδιά;», είπε η ηθοποιός.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.